5 karácsonyi ajándék ötlet a természet szerelmeseinek
2023. december 12. írta: Kultúrjunkie

5 karácsonyi ajándék ötlet a természet szerelmeseinek

fjallraven_3_1.jpg

Aki karácsonykor egy természetjárónak szeretne ajándékával örömet okozni, az a praktikus, kényelmes és egyben tartós ruhadarabokkal vagy felszereléssel mehet biztosra. Egy-egy jól megválasztott meglepetés a szabadban megélt kalandok során újra és újra mosolyt csalhat a túrázó arcára, hosszú éveken át. Az outdoor aktivitások szakértője, a svéd Fjällräven összegyűjtött öt olyan ajándék ötletet, amellyel szeretteink számára teljesebb élménnyé tehetjük a természetben eltöltött időt.

1. Amihez jó, ha ismerjük a kedvencét – Stílusos sapka

Télen a kellő védelmet nyújtó sapka elengedhetetlen a komfortos túrázáshoz. Számtalan anyag, forma, stílus és szín közül lehet választani, így érdemes kipuhatolni, hogy a megajándékozott melyik típust preferálja. Ha azonban ezt tudjuk, egyszerűen nem hibázhatunk.

2. Amivel nem lehet mellélőni – Kötött pulóver

A csomagolópapírból előkerülő középső rétegnek minden természetjáró örül, hiszen télen, tavasszal és ősszel sem nyomja a ruhásszekrény mélyét. A kötött pulóver közül is a legjobb a gyapjú, hiszen ez a természetes anyag egyszerre őrzi meg a testhőt, vezeti el a nedvességet és tartja távol a kellemetlen szagokat.

3. Amitől kedve támad azonnal útra kelni – Kényelmes hátizsák

A többnapos túráktól a kisebb kirándulásokig számtalan hátizsáktípus közül választhatunk. Fontos azonban, hogy a tartósság és a praktikum mellett az ergonomikus kialakítást is figyelembe vegyük, hiszen a cél nem csak a pillanatnyi öröm, hanem a gondtalan és hosszú használat.

4. Amin még mi is meglepődünk – Örök flaneling

A kellemesen puha flaneling az enyhén hűvös időben felsőrétegként, az igazán hidegben pedig középrétegként használható, nem beszélve a gombolásáról, ami extrán sokoldalúvá teszi. Egy stílusos túrázó egészen biztosan értékelni fogja, ha ezt találja a karácsonyfa alatt.

5. Amire mindannyian vágyunk – Extrán meleg kabát

Amennyiben szerettünk télen is meghódítaná a természetet, egy meleg túrakabátnál nem találhatunk jobb ajándékot. A legbiztosabb választás a pehellyel töltött, strapabíró darab, hiszen ebben egy pillanatig sem fog fázni, és mindig melegség tölti el majd a szívét, ha eszébe jut, kitől kapta.

A minőségi, praktikus és életre szóló túraruhákat gyártó Fjällräven régi nagy kedvencekkel és újdonságokkal egyszerre csábítja a szabadba az embereket, és kínál kiváló karácsonyi ajándékokat a természetjárók számára.

Forrás: FLOW PR

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3018279705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása