A bőr jegelése a legújabb bőrápolási trend
2021. március 24. írta: Kultúrjunkie

A bőr jegelése a legújabb bőrápolási trend

Az otthoni bőrápolási őrület elárasztotta az Instagramot

foreo_ufo_2_home.jpg

A bőr hűtése, – más néven a krioterápia – az egyik legújabb bőrápolási trend, amely meghódította az egész világot, állítja a brit Vogue. Az utóbbi időben a “fagyos” trend elárasztotta az Instagramot és a TikTokot, hírességek és szépségápolási szakemberek világszerte magasztalják hatását. Ennek oka, hogy a bőr fagyasztása összehúzza a bőrt, feszességet és ragyogást hagyva maga után. Irina Shayk, a világhírű modell reggeli bőrápolási rutinjába is beépült már ez a technika: egy speciális, jéggel töltött eszközt alkalmaz, hogy felébressze az arcát. “Bízz bennem, működik!” - mondja a brit Vogue IGTV videójában.

A jég és egyéb krioterápiás eszközök használata a professzionális arckezelésben nem új keletűek. A jég-alapú és a krioterápiás készülékek nemrég megjelent, otthonunkban használható változatainak köszönhetően viszont a szépségszalonok látogatását is megúszhatjuk, ráadásul az olvadó jégtől is megkímélhetjük a ruhánkat és a fürdőszobánkat! Attól függetlenül, hogy az arcpuffadást szeretnénk csökkenteni, vagy a vérkeringést javítani, a bőr rövid fagyasztása lesz a befutó!

Itthon is hódít a jeges trend, számos influencer, többek között Pásztor Gina, magyar modell és influencer is kipróbálta már a hűtés áldásos hatását, reggeli rutinja részeként.

Ha belekukkantunk bármilyen releváns YouTube tutorial videóba, látni fogjuk az előtte-utána képek szembetűnő különbségét. A bőr ragyog, a tág pórusok összehúzódtak és az arc megemelkedik.

Teresa Tarmey, a hírességek kozmetikusa már évek óta alkalmazza a krioterápiát kezeléseiben. Vallja, hogy a „jeges kezelés azonnal megemeli a megereszkedett és duzzadt bőrt, megújítja arcszínt.” Valójában a jégkezelés olyan népszerűnek bizonyult a szalonjában, hogy Tarmey elkészítette saját krioeszközét, hogy vendégei otthon is használhassák ezt a csodaeszközt. „Először csak fontos események előtt használtam, vagy a stresszes és problémás bőr kezeléséhez, de annyira hatékonynak bizonyult, hogy mostanra már sokan használják minden reggel, stresszoldásként. Az eredmények igen hatásosak.”- mondja.

Ha azonnali ragyogást és összehúzott pórusokat szeretnénk, akkor ne késlekedjünk kipróbálni ezt a trendet! De ha a jégkockákon túl garantált és tartós eredményt szeretnénk elérni, érdemes befektetnünk egy intelligens krio-eszközbe.

Professzionális kezelés otthon

Ha épp nem tudunk ellátogatni szépségszalonba, vagy csak egyszerűen nem vagyunk azok a ‘kozmetikushoz megyek 2 hetente’ típusok, akkor is létezik egy olyan megoldás, amely a krioterápia mellett számos bőrápoló kezelést is nyújt.

02_foreo_lead_image_ufo_2_led_light.png

Az UFO 2 innovációja professzionális és luxus SPA kezeléseket kínál otthonra, mindössze 90 másodperc alatt.  A svéd FOREO beauty-tech márka okos arcmaszkjába számos kényeztető és hatékony funkció található: T-Sonic pulzálás, LED fényterápia és hiper-infúzió, amely a bőr melegítésének és hűtésének hatékony kombinációja. A termo-terápia során a készülék 45 fokra is fel tud melegedni, és a trendi krioterápia mentén pedig 5 fokra lehűlve húzza össze a pórusokat és emeli meg az arcbőrt.

A FOREO bőrápolási szakértője, Dr. Costi a hiper-infúziós kezelés további előnyeiről beszélt: “A hiper-infúziós kezelés segíti az arckrémekben lévő hatóanyagok mélyebb felszívódását. A LED fényterápiával kiegészülve jelentős anti-aging hatás érhető el. Az UFO készülékek remek otthoni bőrápolási eszközök, amelyek használata nemcsak egyszerű, de csökkentik a ráncok megjelenését és az öregedés korai jeleit.”

Magyarországon az UFO 2 okos arcmaszk és további FOREO bőrápolási készülékek elérhetőek a Notino.hu, valamint a foreo.com oldalakon. A Notino üzleteiben az UFO 2 készülék ajánlott fogyasztói ára 90.020 Ft. 

Sajtóinformáció: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1616475428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása