Így ébreszd fel a bőröd a téli álomból!
2023. május 11. írta: Kultúrjunkie

Így ébreszd fel a bőröd a téli álomból!

A FOREO segít a tavaszi bőrápolásban

foreo_teli_alom.png

Jó pár hete búcsút mondtunk a zimankós télnek, és lassan a szeszélyes tavaszon is túl vagyunk. Májusban már a hajnali fagyokat is magunk mögött tudhatjuk, és egyre gyakrabban ébredünk szikrázó napsütésre. A langyos szellő ilyenkor sokunkat lázba hoz: a téli ruhatárunkat lassan teljesen lecseréljük a nyárira, a forró teát pedig hűsítő limonádéra. Hajlamosak vagyunk azonban megfeledkezni arról, hogy a szikrázó napsütés milyen veszélyeket rejteget bőrünk számára! A FOREO most ad néhány tippet arra, hogyan ébresszük fel arcbőrünk is a téli álomból, és készítsük fel a nyári hónapokra, hogy minden nap úgy ragyogjunk, mint a májusi virágok a fákon.

Hidratáljunk a sugárzó arcbőrért

Tudjuk, nem mondunk újat azzal az ezerszer ismételt frázissal, hogy a ragyogó arcbőr titka a megfelelő hidratálás. A változékony tavaszi időjárás igencsak próbára teszi bőrünket, ezért különösen fontos, hogy megfelelően gondoskodjunk róla. Követve a mondást, mely szerint a szépség belülről fakad, első lépésként az elegendő folyadékbevitelt ajánljuk! Napi minimum 2 liter víz elfogyasztása már alig egy hét alatt kicsattanóan egészséges bőrképet eredményezhet. Ha pedig nehezünkre esik legyűrni ezt a mennyiséget, jutalmazzuk meg magunkat elszántságunkért egy menő ivókulaccsal, de segítségünkre lehet egy kifejezetten erre kifejlesztett alkalmazás, ami mindig emlékeztet arra, hogy mennyi folyadékot kell még fogyasztanunk.

foreo_ufo_2_lifestyle_1.jpgA következő lépés az egyéni bőrtípusunkhoz leginkább illeszkedő kozmetikumok kiválasztása. Egy tápanyagokban gazdag krém nem biztos, hogy elég, ezért érdemes hidratáló maszkokhoz nyúlni. Itt jön a képbe a FOREO közkedvelt készüléke, az UFO 2 komplex arckezelő eszköze, amely elhozza otthonunkba a kozmetikai kezelések élményét. Helyezzük fel a maszkoló készülékre az általunk kiválasztott FOREO maszkot. A szónikus kényeztető kezelés, kiegészítve krio és termo-terápiával mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, és a hidratáló hatás azonnal szemmel látható.

Fényvédelem a köbön

Mást sem hallunk a bőrgyógyászoktól egészen a TikTok beauty influencerekig, mint hogy mennyire fontos, mondhatni kötelező a fényvédő beépítése bőrápolási rutinunkba. És habár télen is ajánlott minden nap felvinni, valljuk be, nem sokan tesznek így. A tavasz tehát tökéletes alkalom arra, hogy újra rászoktassuk magunkat a használatára. A fényvédő megadja a bőrünknek a szükséges védelmet anélkül, hogy nehéz, zsíros érzést adna az arcnak. Manapság rengeteg márka termékei közül válogathatunk, amelyek akár primerként is csodálatosan működnek a smink alatt, és remekül mutatnak a bőrön. Teszteljünk és keressük meg a bőrünknek leginkább megfelelő készítményt.

Masszírozzuk messzire a telet

A téli hónapokban az arcbőr könnyen fakóvá és megereszkedetté válik - mintha elveszett volna belőle az élet. A nem megfelelően hidratált bőrön könnyen meglátszanak az öregedés jelei. Szerencsére ma már olyan masszírozási technikák léteznek, amelyekkel hatékonyan tudunk harcolni az idő múlása ellen. Válasszuk akár a kobido masszázst, vagy a vérkeringést fokozó Gua Sha kövek használatát; ezekkel a módszerekkel könnyedén vissza tudjuk állítani bőrünk egészséges ragyogását.

foreo_bear_lifestyle_1.jpgA 21. században pedig már a technológiai újítások is rendelkezésünkre állnak. A FOREO, mint a világ vezető beauty-tech márkája azokra is gondol, akik szeretnék arcukat feszesebbé és élettel telivé varázsolni. A BEAR mikroáramos arcfeszesítő eszköze a kezelések során az arc és a nyak mintegy 69 izmát dolgoztatja meg. Az orvosesztétikai műtéteknél is alkalmazott mikroáram búcsút int a megereszkedett tokának, láthatóan élesebbé teszi a kontúrokat, miközben minimalizálja az apró ráncokat. Az eredménytől pedig garantáltan leesik az állunk!

A tavaszi bőrápolási rutinunk átalakítása tökéletes módja annak, hogy felkészítsük bőrünket az előttünk álló napsütéses hónapokra!

Bőröd felébresztésében hűséges társaid lesznek a FOREO ikonikus termékei, amelyeket a márka hivatalos partnerénél, a Notino.hu oldalán szerezhetsz be.

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7018121346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása