Szépségkellékek, amiknek az irodai asztalon a helye
2023. szeptember 26. írta: Kultúrjunkie

Szépségkellékek, amiknek az irodai asztalon a helye

Két meeting között is ragyogj a FOREO tippjeivel

foreo_munkahelyi_asztal.jpg

Az irodai munkát végző nők évente átlagosan 2000-2500 órát (ha nem többet) töltenek a munkahelyünkön. Az egymást követő meetingek, prezentációk és üzleti ebédek közepette azonban nehéz mindig tip-topnak érezni magunkat. A laptop és a telefon mellett ezért legalább annyira fontos lehet néhány szépségápolási termék a kezünk ügyében, ha egy kis önbizalomnövelő felfrissülésre vágyunk. A FOREO elhozta a kedvenceit, amik soha nem hagynak cserben, ha egy gyors, mégis látványos munkahelyi szépségápolásról van szó.

Permetezz

Az irodai levegő könnyen kiszáríthatja az arcbőröd, ezért egy hidratáló, natúr arcpermet remek módja annak, hogy a bőrödet puhán és hidratáltan tartsa, miközben egy kis ébresztőt is ad, ha épp arra van szükséged. Néhány spricc, és a gyors felüdülés garantált. Az illatokkal is játszhatsz, ha például levendulásat választasz, azzal nemcsak felfrissülsz, de meg az idegeidet is megnyugtatod.

Masszírozz

A hosszú munkanapok és az állandó koncentráció hamar kifárasztja a legelszántabb girlboss-t is. A fáradt, karikás szemeket azonban könnyedén leküzdheted egy gyors szem környéki masszázzsal. Az FOREO IRIS 2 már egy perc alatt kisimítja a szemkörnyéki kontúrokat, és csökkenti a szem alatti táskákat. Kombináld a masszázst szemkörnyékápoló krémmel és szerezd vissza az élettel teli tekintetet egy szempillantás alatt.

foreo_iris_2-lifestyle-working_time.jpg

Rúzsozz

Hányszor fordult már elő, hogy hirtelen, előzetes értesítés nélkül kellett bekapcsolódnod egy meetingbe? A pillanatnyi pánik elűzésében segíthet, ha kéznél van egy zoom-biztos, színben hozzád passzoló, könnyen felvihető rúzs, amit akár pirosítóként is használhatsz. Egy szép, természetes árnyalat azonnal feldobja a kedved, és üde színfoltot ad a megjelenésednek.

Mattíts

Az egyetlen dolog, aminek ragyognia kell az irodában, az a kiváló munkateljesítményed, nem pedig az arcod. Ha tehát azon kapod magad, hogy délben már fénylik a homlokod szerezz be egy mattító kendő csomagot, amit bármikor bevethetsz a nap során!

Krémezz

A gyakori mosdószünetek, a teáscsésze elmosogatása, a légkondicionáló - mindezek könnyen kiszárítják a bőrödet, beleértve a kezedet is, ezért fontos, hogy legyen a fiókodban egy tápláló kézkrém, amit napközben néhányszor felkenhetsz. Az ápolt megjelenés nem áll meg az arcnál, figyelj oda a kezeidre is!

Extra tipp a FOREO-tól

Legyél pro a tárolásban is! Ha kincseidet szeretnéd elrejteni a kíváncsi szemek elől, szerezz be egy elegáns tárolódobozt, így nem kell kedvenceidet a fiókba suvasztanod - és a tűzőgéped mellett is tuti jól mutat majd!

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9018222665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása