Hódít a Barbiecore: Szépség rózsaszín szemüvegen keresztül!
2023. május 30. írta: Kultúrjunkie

Hódít a Barbiecore: Szépség rózsaszín szemüvegen keresztül!

barbie_6.jpeg

Lehetetlen, hogy ne jött volna már szembe veled is a tavaly indult, világot meghódító Barbiecore-hullám - azóta nemcsak a TikTokon, a Coachellán vagy a Grammy díjátadón találkozhattunk vele, de a legnagyobb divatházak kifutóin is. A Barbie baba által inspirált trend azonban nemcsak egy öltözködési stílus, hanem egy smink- és bőrápolási hullám is, amely 2023 tavaszára nemcsak a vörös szőnyegig jutott, de a mi szívünkbe is belopta magát.

Come on Barbie, let’s go party!

Amikor azt gondoltuk, hogy a Barbiecore népszerűségét nem lehet már fokozni, Greta Gerwig Barbie-filmjének bejelentése még rózsaszínűbbre festette a világot!  A filmben olyan neves színészek játszanak, mint Margot Robbie és Ryan Gosling, akik Barbie-t és Kent alakítva csalnak mosolyt arcunkra.

De mit is jelent a Barbiecore kifejezés? A Barbiecore a 90-es évek nosztalgiájával és a rózsaszín árnyalatai iránti tagadhatatlan, felszabadult rajongásával hódít. A trend mögött természetesen az ikonikus Barbie baba áll, aki az elmúlt évtizedek során számos szépségápolási márkát inspirált már. Hibátlan arcbőre és egészségesen ragyogó pillantása az a hatás, amelyet a beauty márkák igyekeznek újraalkotni speciálisan a Barbie-rajongókra szabott kollekcióikkal. A FOREO, a svéd beauty-tech óriás, amely az innovatív és kifinomult design híve, tökéletesen illeszkedik ebbe a trendbe összetéveszthetetlen fukszia, magenta és rózsaszín színpalettáival.

Nézzünk is meg néhányat a FOREO készülékei közül, amelyek bármely Barbiecore-rajongó otthonában tökéletesen mutatnának!

Kozmikus rózsaszín

Stílusos, fényűző, ikonikus: a FOREO UFO 2 minden beauty-tech rajongó legszebb álma. Olyan hírességek, mint Rita Ora és Victoria Beckham által kedvelt, kis méretű, mégis szuper-hatékony kütyü mindössze 90 másodperc alatt tökéletesen hidratálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Az UFO 2-t úgy tervezték, hogy az arcmaszk felvitele a lehető leghatékonyabb legyen, hiszen képes a maszkban található tápanyagokat és esszenciákat a bőr legmélyebb rétegeibe juttatni. Tonizáló krioterápia, relaxáló hőterápia, gyengéd T-Sonic pulzálás és teljes spektrumú LED-fény: az UFO 2 semmiben sem szenved hiányt, hogy arcunk úgy ragyogjon, akár egy sztáré!

4c32e20141a405dee63a7ca9307af882.jpg

UFO 2 szónikus készülék és bolgár rózsás maszk

Az UFO 2 kétféle Barbie színben kapható: fukszia és gyöngyház rózsaszín. A készüléket a FOREO bolgár rózsás hidratáló maszkjával használva pedig garantáltan teljes lesz a pink bőrápolási élmény.

Vibráló fukszia

A FOREO másik népszerű terméke, a BEAR arcfeszesítő készüléke a legegyszerűbben használható és legbiztonságosabb otthoni használatra kifejlesztett eszköz a piacon. A hatékony mikroáram-technológiával és gyengéd T-Sonic pulzálással ellátott BEAR segít megszabadulni a megereszkedett tokától, kiemeli az arc természetes kontúrvonalait és csökkenti a ráncok mélységét. A vibráló fukszia színben is elérhető készülék alaposan átmozgatja az arc és a nyak izmait, így a hollywoodi sztárokhoz hasonlóan mi is otthonunk kényelmében élvezhetjük, ahogy személyi edzőnk megtornáztat - a Barbie-effektus eléréséhez természetesen rózsaszínben!

097c91f5b21a4d8f471062e31a028bf8.jpg

BEAR a FOREO-tól

Nincs más hátra, mint hogy annyit mondjunk: Come on Barbie, let’s go party! Indulhat is a bőrápolás talpig rózsaszínben!

A Barbiecore trendbe illeszkedő FOREO készülékek a Notino.hu oldalán elérhetőek.

Nyitókép: InterCom

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4118135754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása