Megjelent az Ízek, imák, szerelmek szerzőjének új regénye, a New York lányai
2019. november 13. írta: Kultúrjunkie

Megjelent az Ízek, imák, szerelmek szerzőjének új regénye, a New York lányai

A könyvből hamarosan mozifilm készül!

kep_5.jpg

Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek világszerte népszerű szerzője egy különleges memoárral lepte meg rajongóit, amely az 1940-es évek New Yorkjának színházi világába kalauzolja az olvasót. A kalandos életű főhősnő, az immár nyolcvankilenc éves Vivian örömmel és némi megbánással emlékezik vissza élvhajhász és öntörvényű fiatalságára, valamint azokra az eseményekre, amelyek későbbi életét alakították.

„Egy nő az élete során előbb-utóbb belefárad abba, hogy folyamatosan szégyellje magát… Ezután pedig végre igazán önmaga lehet.”

konyv.jpg
New York lányai a női szexualitás, a szabadosság, illetve az igazi szerelem természetét kutatja. Az írónő várva várt regényét az emberi vágyak és kapcsolatok bölcsességgel teli ábrázolása teszi páratlan szerelmi történetté.

Elizabeth Gilbert november 4-én jelentette be saját Instagram oldalán:a Warner Bros. megvásárolta a New York lányai filmes jogait. A producer Sue Kroll lesz (aki egyike a Csillag születik és az Árva Brooklyn mögött álló zseniknek), a forgatókönyvet a briliáns Michelle Ashford írja majd.

Gilbert így áradozott posztjában: „Már az írás első napjától kezdve filmként képzeltem el a sztorit… Alig bírok magammal, úgy várom, hogy végre vizuálisan megvalósítva is láthassam a rengeteg csillogást és ragyogást!”

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr215305046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása