„Már nagyon várjuk, hogy bemutathassuk az új dalunkat”
2018. szeptember 16. írta: Barna Borbála

„Már nagyon várjuk, hogy bemutathassuk az új dalunkat”

Interjú a yesyes zenekarral

img_6505.jpg

Fantasztikusan alakul a yesyes idei éve, A Dal döntőjébe is bejutott „I Let You Run Away” című felvétel Walston által újraértelmezett remixe immár 4 millió megtekintővel büszkélkedhet a Trap Nation csatornáján. A 2018-as sikerekről a készülő új dalról Ádámmal és Tomival beszélgettünk. img_6508.jpgA nyarat az A38-on indítottátok be. Hogy telt az elmúlt pár hónap?
Tomi: Szuper volt ez a nyár, rengeteg helyen megfordultunk. Reméljük a következő még ennél is jobb lesz!

A „I Let You Run Away” remixe, melyet Walston jegyez, elérte a 4 milliós megtekintést a Trap Nation csatornáján...
Tomi: Őszintén el sem hisszük, ez azért hatalmas nagy szám és hihetetlen érzés, hogy velünk történik.

Mesélnétek kicsit arról, mikor ismertétek meg egymást, hogyan indult el az együttműködés köztetek?
Ádám: A közös munka A Dal folyamán kezdődött, egyszer Walston (Danka Dávid) írt, hogy nagyon tetszik neki a szám és csinálna egy remixet. Persze egyből rábólintottunk, de akkor még mi sem gondoltuk, hogy ekkorát fog pörögni.

Walston a „Fight” című dalotokat is feldolgozta. Mit gondoltok, mi a titka annak, hogy ilyen sikeresek az általa újraértelmezett dalok?
Tomi: Egyszerűen másképp érzi a számainkat és magát adja hozzájuk, ami nagyon fontos. Azt is meg kell említeni, hogy a „Fight” eredeti alapját is Dávid írta és ezt Ádi koronázta meg az ének dallammal.

Egyfajta mérföldkőnek is tekinthető egy 4 milliós megtekintést elérő dal. Kaptatok olyan visszajelzéseket, amelyek kimondottan ennek köszönhetőek?
Ádám: Rengeteget visszajelzést kaptunk, a szám alatt is több mint 1000 komment jött és a Spotify csatornánk hirtelen 60.000 havi hallgatóra ugrott az eddigi 1000-ről. Ezek számunkra borzasztóan sokat jelentenek és hihetetlenül hálásak vagyunk érte.

Van tervben további együttműködés köztetek?
Tomi: Persze, folyamatosan dolgozunk új számokon Dáviddal és reméljük még nagyon sok jó dolog fog ebből kisülni.img_6507.jpgMilyen eredményeket emelnétek még ki a zenekar idei évéből, így 2018 utolsó hónapjaihoz közelítve?
Ádám: Talán a legnagyobb eredmény a Trap Nation csatornán való megjelenés, A Dal döntő és a Reserved ruhamárkával való együttműködés - de számos olyan sajtó megjelenésünk volt, ami eddig még soha.

A Facebook oldalotokon megosztottátok a rajongóitokkal, hogy hamarosan új számmal jelentkeztek. Elárulhattok róla már valamit?
Tomi: Így van, már nagyon várjuk, hogy bemutathassuk az új dalunkat. Ez egy elég beteg és durva felvétel lesz, nem teljesen az, amit megszoktak tőlünk, de reméljük tetszeni fog mindenkinek. Ezen kívül még ebben az évben ki fogunk jönni egy könnyebb magyar számmal is.

Hol találkozhatnak veletek legközelebb élőben?
Ádám: Október 11.-én a Toldi Klubban a Tha Shudras társaságában. Ott találkozunk!

orrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6214243385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása