A neszeszerek új formája
2016. június 24. írta: Barna Borbála

A neszeszerek új formája

13442408_10209978838013924_7832924525493595858_n.jpgInterjú Vadkerti Hanna tervezővel.

Ki mondta, hogy egy neszeszer nem lehet különleges és egyedi? Vadkerti Hanna 2014 óta foglalkozik a készítésükkel, mégpedig nem is akármilyen kivitelezésben. Hanna kollekciójának darabjai egészen extrémek, ugyanis mind-mind bugyi formát mintáz meg. A Kultúrjunkie a márka beindításáról, az alkotási folyamatról és a jövőbeni tervekről beszélgetett Hannával.

Mesélj a kezdetekről!

2014 karácsonyán arra gondoltam, hogy idén saját készítésű ajándékokkal szeretném meglepni szeretteimet. Ekkor pattant ki a fejemből, hogy a bugyi forma is megvalósítható akár egy neszeszer esetében is. Az ajándékozást követően pedig el kezdtem már tudatosan építgetni a brand-et.

Hogyan kell beindítani egy (saját) márkát? Mik a buktatók, mire kell figyelni?

Először be kell pozícionálni a brand-et. Kiknek készül? Ki a célcsoport? Miket akarok megismertetni az emberekkel? A márka mit is képviseljen pontosan? Rengeteg kérdésre kell válaszolni saját magunknak és az alapján építkezni, helyezkedni. Sok időt és energiát kell belefektetni. Folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat, illetve az igényekhez is igazodnunk kell. Fontos, hogy egy termék elkészítése önmagában nem elég. Nagy hangsúlyt kell fektetni a social media-ra, marketingre, eseményekre, tervekre. Természetesen buktatók mindig voltak és lesznek is. Egyik út működik, a másik kevésbé. A jó időbeosztás, pénzgazdálkodás és a lehetőségek keresése az, amire nagyon oda kell figyelni ezek segítik vállalkozásunk növekedését.


Mit gondolsz, miért nem annyira nyitottak Magyarországon az emberek arra, ami egyedibb, extrémebb?

Úgy gondolom Magyarországon egyre nyitottabbak az emberek az újdonságokra, mint akár 10 évvel ezelőtt. A nyugati országok más kultúrával rendelkeznek, sokkal nyitottabbak, szabadabb szelleműek.

Miben szeretnél még fejlődni?

Leginkább a sales-ben szeretnék fejlődni, mert úgy gondolom, hogy folyamatosan változnak körülöttünk az igények, körülmények ezért mindig naprakésznek kell lennünk.

Mire vagy legbüszkébb az eddig elért eredmények közül?

2 dologra vagyok jelenleg a legbüszkébb:

  1. Sikerült kilépnem a multi világából és azzal foglalkozhatok, amit szeretek.
  2. A pozitív visszajelzésekre meg arra, hogy sok ember arcára tudok mosolyt csalni.

Honnan inspirálódsz?

Inspirálódni sok minden alapján lehet. Lehet az egy szín, illat, minta, forma - igazából bármi. De amit megfigyeltem magamon, hogy sokkal inkább elképzelek egy színt egy mintával. Mindig jár az agyam, hogy mi mihez passzolna.

Hol rendelhetnek, vásárolhatnak Tőled?

A www.hanavadkerti.com-on tudnak rendelni tőlem a vásárlók. Emellett Facebookon és Instagram-on is rám találhatnak a nézelődők.

Egyedi rendeléseket vállalsz?

Igen, vállalok egyedi rendeléseket. Ha valakinek van saját elképzelése, normális kereteken belül kivitelezhető.

Mik a céljaid?

Célom, hogy minél többen megismerjék a Hana-t, és a közeljövőben szeretnék külföld felé is terjeszkedni.

Tervezed a kollekció bővítését?

A kollekciót folyamatosan bővítem, így mindig szerepelnek újdonságok a termékpalettán. Nemsokára egy teljesen új formavilággal is fogok jelentkezni, amiről annyit elárulhatok, hogy igazán különleges lesz az összkép!
13521756_10209978740771493_1423092482_n.jpg

Hanna termékeit megtalálhatod a 2016-os Sziget Fesztiválon! :)

 

Facebook: www.facebook.com/gethanadesign

Instagram: hanna_vadkerti

 

Képgaléria Hanna munkáiból:

Az interjút készítette: Barna Borbála

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr278833620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása