Megérkezett ARON legújabb szerzeménye, mellyel egy viharos érzelmi korszakot zár le
2023. november 15. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett ARON legújabb szerzeménye, mellyel egy viharos érzelmi korszakot zár le

aaron.jpg

Ez a dal a lezárása egy viharos érzelmi korszaknak, melyet ezzel a dallal szeretnék végleg elengedni. Sokszor gyötri magát az ember olyan gondolatokkal, érzésekkel melyeket sokkal könnyebb lenne elengedni, mint hetekig rágódni rajta de legtöbbször ez belül mégis a nehezebb út.

A dal tökéletesen leírja egy olyan fiatal érzelmeit, aki sokszor nem tartja magát elég jónak ahhoz akihez vonzódik, de tiszta szívből tudná szeretni azt. "Lehet nem én megyek érted a fehér lovon, de ha a szívem kéred neked egyből odaadom." És ilyenkor általában a belső gondolatok győzedelmeskednek. Ez a nóta ezt az érzelmi vívódást próbálja meg átadni a közönségnek és segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

A szerzemény helyenként kitér a műfaji határok elől, a 2000-es évek pop-punk időszakát idéző zenei hangszerelés mellett mai hangzású rap,ének dallamok dominálásával próbáltunk játszani. Maga a dalszöveg viszonylag rövid idő alatt íródott, hiszen frissek voltak az érzések könnyű volt belőle merítkezni.

A dalban az egyik legnagyobb inspirációm Machnie Gun Kelly idézete is hallható. Az eredeti dal nagyon sokat segített nekem,így boldog vagyok, hogy belecsempészhettem a dalszövegbe."I don't do fake love. But I'll take some from you tonight"

A dalhoz egy egyszerű koncepció mentén vizuális anyagot is készítettünk. Nem szerettem volna nagyot mutatni ebben a videóban, olyan lett ez mint egy hajnali buliból való hazasétálás közbeni elgondolkodás, önmegfejtés.
Zenekarunk (Toomorrow) a nyári koncertszezon után rövid pihenőre vonult, hogy aztán újult erővel mutathassuk be az ősszel megjelent dalokat a közönségnek. Ha minden a tervek szerint alakul a tél végén/tavasszal több helyszínen is találkozhatnak velünk a hallgatók.

Szöveg forrása: Krecsmarik Áron

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9118259393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása