Lágyabb hangszerelésű dallal jelentkezett ARON
2023. május 18. írta: Kultúrjunkie

Lágyabb hangszerelésű dallal jelentkezett ARON

aron.jpg

"Ez a dal különbözik az előző pop-punk szerzeményektől, ugyanis ez egy sokkal érzelmesebb, lágyabb hangszerelésű akusztikus dal, egy szál gitárral előadva szülővárosom, Balassagyarmat mellett a palóc dombok völgyében." 

"Ez a dal egy igazi nyári hangulatú, szerelmi vallomás ami számomra mindig szívmelengető érzést nyújt, amikor újra és újra meghallgatom. Úgy gondoltam néha merni kell a szerelem ezt az oldalát is megmutatni a dalokban és a korábban énekelt viszonzatlan érzelmek, szakítások után végre egy boldog nyári hangulatú dalt mutathatok be a hallgatóknak."

"A dal megírásakor, egy gyönyörű végeláthatatlan táj,egy, finom bor, valamint egy csodaszép naplemente rajzolódott ki bennem, amit a videoklipp is tökéletesen tükröz. A videófelvételek a Palóc Médiaműhely ötlete alapján készültek el szülővárosmtól néhány kilométerre a csesztvei dombok páratlan naplementés kilátásával, dédnagymamám régi megvigyázott konyhai székével és egy gitárral."

ARON

Sajtóinformáció: Krecsmarik Áron

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr918126488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása