Ilyen, amikor a fiatalos hév menő zenével párosul - Megérkezett ARON és CARI közös klipje!
2023. január 07. írta: Kultúrjunkie

Ilyen, amikor a fiatalos hév menő zenével párosul - Megérkezett ARON és CARI közös klipje!

ketto.png

Krecsmarik Áron a közös munkáról:

A félig amerikai, félig magyar származású CARI-vel a véletlennek köszönhetően Tik-Tokon találtunk egymásra. Azonos volt a zenei ízlésünk, felfigyeltem a nemrég megjelent dalára, így felkértem őt a közös munkára. A kezdetektől éreztük a közös hangot, így nagyon gördülékenyen ment a dalszerzés.

Szerettünk volna egy olyan témájú szöveget írni, amivel a mai fiatalság nagy része azonosulni tud. Témáját tekintve a dal a mai fiatal generáció hétköznapi csalódásait veszi sorra, azokat a napokat amikor ellened fordul a világ. Ezek mellett rávilágít arra, hogy teljesen rendben van az, ha másabb vagy az átlagnál, úgyis mindig lesz valaki, akinek nem lehet megfelelni. És ez így van rendjén.

A dalhoz készítettünk egy közös videóklippet is, ami a 2000-es évek pop-punk korszakát idézi. Gördeszkásokkal, BMX-esekkel, utcai graffitis környezetben.

Emellett mindketten dolgozunk a további szóló projekteken. Zenekarommal (Toomorrow) minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ezeket a dalokat élőben is megmutathassuk a közönségnek és újra mégjobban köztudatba hozzunk ezt a stílust itthon Magyarországon.


@aar0nofficial
@carikowalski

Sajtóinformáció: Krecsmarik Áron

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1218020468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása