A Levi’s® és a Crocs a kényelmet és a dizájnt kombinálja új, közös kapszulakollekciójukban
2023. szeptember 22. írta: Kultúrjunkie

A Levi’s® és a Crocs a kényelmet és a dizájnt kombinálja új, közös kapszulakollekciójukban

23_h2_crocs_digital_20.jpg

Az igazi ikonok időszerűek és időtlenek. A Levi Strauss & Co. 1873 óta elkötelezett a kiváló minőségű farmerek és az időtlen dizájn mellett, amelyek generációk számára váltak az önkifejezés szinonimájává. Idén a Levi’s® az 501®-es farmer 150-edik évfordulóját ünnepli, ami a világ egyik legikonikusabb ruhadarabja. Az ünneplés részeként a Levi's® partnerséget kötött a Crocs nemzetközi cipőmárkával, amely jellegzetes dizájnjáról és hihetetlenül kényelmes cipőiről ismert. Ez a két, sokak által szeretett brand megalkotta az új Levi’s® x Crocs kapszulakollekciót, amiben a mindennapi kényelem és a minőségi dizájn találkozik.

A kollekció első két darabja a Crocs All-Terrain Clog-ját gondolja tovább. A papucsok egy farmerbe burkolt panellel lettek kiegészítve, Sashiko varrással – egy hagyományos japán hímzéstechnikával. Úgy, mint a Levi’s® farmereken, a jobb cipőn itt is megtalálható a piros címke, a sarokpánton elhelyezett Levi’s® füles gombbal együtt, emellett egy japán kétlovas logó is feltűnik a papucs belsejében. Minden párhoz jár három prémium fém Jibbitz™ charm, melyek speciálisan ehhez a kollekcióhoz készültek. A Navy és Bone színekben elérhető klumpák állítható turbó sarokpántja és bordázott gumi külső talpa a jobb talajfogást és a tartósságot segíti.

A Levi’s® x Crocs kapszulakollekció harmadik tagja a batikolt mintás Classic Clog, amit a japán Shibori festés technikája inspirált. A cipő különleges sajátosságai a Levi’s® füles gomb és a kétlovas pecsét a talpban. Az önkifejezés fontosságát hangsúlyozva a Classic Clog nyolc egyedi Levi's® Jibbitz™ charmmal érkezik, amiket a 60-as évek ellenkultúrája és archív Levi’s® grafikák ihlettek.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Crocs csapattal együtt dolgozhattunk azon, hogy összehozzuk két ikonikus márkánkat ehhez az innovatív kapszulakollekcióhoz.,” mondta Kenny Mitchell, a Levi’s® márka marketing igazgatója a Levi Strauss & Co-nál. Márkáink a merész önkifejezés és az egyedi stílus bajnokai. Ezek a cipők mindenkinek szólnak, és tudjuk, hogy a divatrajongók nagy becsben tartják majd őket szerte a világon.”

Osztozunk a Levi’s® innováció és az önkifejezés iránti elkötelezettségében,” mondta Heidi Cooley, a Crocs marketingvezetője. Ez az együttműködés mindenhol arra ösztönzi rajongóinkat, hogy lépjenek be a kreativitás és a kényelem új korszakába.” A Levi’s® x Crocs kollaboráció világszerte elérhető szeptember 19-től a levi.com oldalon, a Levi’s® alkalmazásban, és kiemelt Levi’s® üzletekben. A kollekció megvásárolható a Crocs.com oldalon is. Magyarországon a Levi’s® x Crocs Classic Clog elérhető a Crocs márkaboltjában a Westendben.

Forrás: Levi's

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3018219937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása