Ilyen manikűr passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint
2023. június 28. írta: Kultúrjunkie

Ilyen manikűr passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Körmös horoszkóp és a nyár trendi színei

5_11.jpg


2023 nyarán őrült gyorsasággal robbantak be a műkörömpiacra a harsány színek. Az élénk zöld színtől a mély tengerkéken keresztül a napsárgáig mind az idei szezon favoritjai. Van valami fantasztikusan vagány dolog abban, amikor egy merész, feltűnő színt megfelelően tudsz kombinálni az öltözékeddel, hiszen ez az egész szettedet feldobja. De vajon a széles palettából melyik szín az, amivel harmóniát teremthetsz, amellyel erősítheted a pozitív személyiségjegyeidet? A körmös horoszkópból kiderül!

Egy dolog sosem megy ki a divatból, és ez az ápolt kéz és köröm. Az idei nyár ráadásul a merész, vibráló színeknek, bevállalós szetteknek kedvez. Kifejezetten fontos, hogy a rekkenő hőség és a nyaralások idején is odafigyeljünk kezeink és körmeink épségére.

Mindennapos ápolás a szép körmökért

A klóros medence víz, az erős UV sugárzás mind száríthatja a köröm körüli bőrt. Mindenképpen érdemes akár napi szinten alkalmazni körömápoló olajat, nemcsak a frissen készült köröm után” – árulta el Bujtor Beatrix, a Perfect Nails termékfejlesztője.

Hozzátette, a műköröm, de akár csak egy gél-lakkozás is tökéletes védelmet nyújt a körömnek a különböző környezeti hatások ellen, de megoldás olyan fizikai munkát végzők számára is, ahol igénybe vannak véve a körmök, itt gondolhatunk a mindennapi teendőinkre is, mint mosogatás, takarítás. Egy megfelelően előkészített köröm esetén nem kell tartani attól, hogy az sérülni fog. A szakember azt is elárulta, 2023 nyarán a hajfestékekhez és a sminkekhez hasonlóan a körömlakkoknál is berobbannak az élénk, élettel telt színek és árnyalatok. A variációk száma szinte végtelen, mutatjuk, melyik illik a legjobban a horoszkópodhoz!

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos a tűz jegy szülötte. Lobbanékony a szerelemben, nagy élményeket vár el és azt viszonozza is. Indulatos, ingerlékeny, domináns, élvezi, ha uralkodhat. A legjobb választás a számára az élénkvörös, ami életerőt, bátorságot, dominanciát fejez ki, ráadásul a szerelem és a temperamentum színe.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az egyik föld jegy. Türelmes, stabil, két lábbal áll a földön, megbízható, de ha feldühítik, akkor tombol, ugyanakkor könnyen visszanyeri nyugalmát. Kreativitását nagyban elősegíti ez a gyönyörű, harsány zöld, amely az erdő, a nyugalom és megbízhatóság színe.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kettős jelű Ikrek levegő jegy, személyisége is kettős. Megfontolt, kedveli a társaságot, nyitott, jó a humorérzéke, alkalmazkodó. A vidámság, öröm színe a sárga, ami nagyon jól illik hozzá.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák, mint víz jegy, gondoskodó, oltalmazó, jól megtalálja a hangot a legtöbb emberrel. Érzelmes, ugyanakkor zárkózott személyiség, amelyet nagyon jól kiegészít a  zöld csillámos szín, ami békét sugároz, ugyanakkor szemet gyönyörködtető és kellően vidám.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Az Oroszlán tűz jegy. Hatalomra vágyó, királyi jelenség, aki tekintélyt parancsol, vidám, optimista és öntudatos. Nem is lehetne számára ideálisabb szín, mint a santorini kék, amely magabiztosságot és erőt kölcsönöz viselőjének és vibráló élénk színével minden szem megakad majd rajta.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csöndes, nyugodt, szolgálatkész és alkalmazkodó. Szeret jó benyomást kelteni, gyakorlatias, igazi intellektuális személy. Kedves és érzelmes, a narancs az egyik legjobban hozzáillő szín.

img_20230315_142755-01.jpeg

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy a levegő szülötte mindig az egyensúlyra, békére, harmóniára törekszik, nagyon jól kezeli és simítja a konfliktusokat, ugyanakkor félénk, alkotó személyiség. Szelíd és jóságos természetét a halvány menta árnyalat tökéletesen kiegészíti.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpió a víz jegy szülötte, akit nem lehet korlátozni, maximalista, céltudatos, megfontolt, ugyanakkor rendkívül lobbanékony és odaadó. Számára nincs is tökéletesebb szín, mint a Galactic Blue, amely a Skorpióhoz hasonlóan összetett szín (hiszen ott van benne az egész univerzum) és tökéletesen visszaadja a Skorpióban lakozó szenvedélyt.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tűz jegyű nyilas rendkívül értelmes, bölcs, óvatos, függetlenségre törekszik. Lobbanékony természet, keresi az új kihívásokat, kreatív. Domináns természetéhez az élénk magenta szín passzol a legjobban.

Bak (december 22. – január 19.)

A föld jegyű bak határozott, realista, kitartó, szorgalmas és komoly. Látszólag tartózkodó, zárkózott. Számára egy elegáns, nude árnyalat a telitalálat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A vízöntő független, kreatív, igazi művész lélek. Jól érzi magát a társaságban, nyitott, barátkozó természet. Érdeklődik az újdonságok iránt, nem szereti az unalmas dolgokat. A halványlila szín számára kellően érdekes és az átlagostól eltérő.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak víz jegy, igazi álmodozó, gyengéd és romantikus. Érzékeny, intuitív és nagyon kreatív. Érdekli az ezoterika, gyakran hagyatkozik a megérzéseire. Alkalmazkodó, simulékony természetét a gyémánt hatású, ultra csillogó ezüstszín tökéletesen harmóniába hozza.

Az alábbi linkre kattintva könnyedén kiválaszthatod a hozzád illő nyári színt!

Forrás: Perfect Nails

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2118155660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása