Kihívások és bizonytalanságok - Megérkezett Saya Noé legújabb szerzeménye
2023. június 06. írta: Kultúrjunkie

Kihívások és bizonytalanságok - Megérkezett Saya Noé legújabb szerzeménye

photo-2023-05-01-12-35-29.jpg

Az “In Motion” az élet kihívásaira és bizonytalanságaira reflektál, miközben üzenetet közvetít az elhivatottságról.. Meddig vagyunk képesek elmenni azért, amiben hiszünk, még ha minden ellenünk is dolgozik?

“Ezt a dalt egy tavalyi nyári hét ihlette..azzal indult, hogy zenekarommal meg voltunk hívva a Szerbiai Exit fesztiválra. A szerb határon ragadtunk órákig és majdnem lekéstük a koncertet, majd barátnőmmel útnak indultam egy pár napos balkán kalandozásnak. Az autónk a bosnyák hegyekben lerobbant, lebetegedtünk, majd a horvát parton megtudtam, hogy apukám beteg, akkor még nem is sejtve hogy súlyosságából adódóan mennyire megváltozik a következő 1 évem. Végül másnap egy part menti erdő tűz elől menekültünk haza pislogva, hogy na jó, ilyen nincs. Minden akadály ellenére haladtunk tovább, és később sokszor kaptam azon magam, hogy erre a hétre reflektálok vissza. Arra, hogy ezer és egy lehetőségünk van nap mint nap, hogy visszaforduljunk vagy megálljunk, amikor az élet ijesztő vagy nem úgy történik, ahogy szeretnénk, de az élet halad tovább velünk vagy nélkülünk és a döntés rajtunk áll, hogy mennyire vagyunk kitartóak amellett, amit igazán szeretnénk."

A dalhoz készült narratív videóklip egy kamaszlány élsportolói ambíciói és magánélete ütközésének kihívásáról, döntéshelyzetéről szól. A legfájdalmasabb szúrás a páston kívülről érkezik.

Rendezte Szelei Dóra, operatőre Csillag Marcell, főszerepben Molnár Kincső, vágta Soltész Orsi, készült a Non Lieu Film Productions gyártásában.

A videoklip az NKA támogatásával jött létre.

https://bfan.link/in-motion

Sajtóinformáció: Kőrös Mimi és Siska Petra

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3918139932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása