Érzékibb oldalát mutatja meg új dalában Saya Noé
2023. január 26. írta: Kultúrjunkie

Érzékibb oldalát mutatja meg új dalában Saya Noé

saya_noe_pr_2023_2.jpg

Hosszabb szünet után jelentkezett új zenei anyaggal Saya Noé. Az énekesnő a "The Tide" című dalával egy párkapcsolat hanyatlását írja körbe, mely egy örökös hullámzást jelképez. A melankolikusabb hangvételű nóta tavaly nyáron íródott, a zongora kíséretet pedig Koltay Kurszán adta.

A tide a harmadik megjelenésem az új zenei hullámból a debüt album óta, és a pinky promise magas energiája után ez egy visszafogottabb, érzékibb oldalamat képviseli.

A dal egy párkapcsolatra való visszaemlékezésről szól, annak hanyatlásával szembesül, és tetőpontba helyezi a szakitás napját. A tide (tengerjárás) számomra a kapcsolatok örök alakulását, hullámzását jelképezi.

Mimi édesapja betegsége miatt tavaly szeptember óta Malajziában tartózkodik, de a tervek szerint idén tavasztól ismét beleveti magát az itthoni zenei tevékenységbe.

A terveim szerint tavasztól már újra Magyarországon leszek és zenekarommal ezerrel készülök a nyári fesztivál szezonra. Addig pedig dolgozom az új dalokon, épülnek az élmények a készülő következő albumba.☺

Saya Noét az alábbi felületeken követheted:

Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9718034446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása