A FOREO programajánlója Valentin-napra
2023. február 06. írta: Kultúrjunkie

A FOREO programajánlója Valentin-napra

Különleges test és lélekápolás otthon

foreo_valentines_day_3.jpg

Te is érzed a nyomást, hogy Valentin-napra valami nagyon különleges programtervvel rukkolj elő? Esetleg déjà vu érzésed van, és a karácsonyi ajándékvadászat után most ismét rohannál a plázába beszerezni valami “egyedi” kincset szerelmednek? Nem kell ahhoz feltétlenül helikopterrel átszelni a város egét, vagy lovaskocsival drága vacsorára vinni kedvesedet, hogy kifejezd, mennyire fontos neked. Mielőtt beruháznál egy méregdrága órára vagy nyakkendőre szíved választottjának, olvasd el a FOREO programötleteit - hiszen a legszebb ajándék lehet a közösen eltöltött minőségi idő, amihez akár kimozdulni sem kell otthonról!

Kezdjétek aktívan a napot! Vagy ne

Mind tudjuk, hogy egy igazán élménydús nap már előző este kezdődik. Pihenjetek rá a közös élményekre egy képernyő-mentesen eltöltött estével, reggel pedig maradjatok ágyban legalább délelőttig - vagy akár egészen délig! A tökéletes folytatás egy ínycsiklandozó brunch, amiért most kivételesen sorban állnotok sem kell. Ha inkább mozgással szeretitek kezdeni a napot, foglaljatok időpontot egy közös edzésre - lehet az akár egy egyedi jógaóra, vagy valami új sport, amit már régóta szeretnétek kipróbálni.

Léleksimogató testápolás

Bárhogy is kezditek a napot, legyen a következő állomás a bőrápolás. Egy közös, energetizáló zuhany tökéletes alapja lehet a különleges otthoni spa-élménynek. Mint minden alkalommal, kezdjétek az arcápolási rutint a bőr alapos megtisztításával. Ehhez kiváló segítség a FOREO LUNA 4 Plus szónikus arctisztító készülék, amely vörös LED-fénnyel kellemesen melegíti az arcot, serkentve a kollagén- és elasztintermelést a szövetekben. Ha pedig mégis szeretnéd megajándékozni szíved hercegét, ajánljuk a kifejezetten férfiak igényeire kifejlesztett FOREO LUNA 3 for Men  arctisztító és ránctalanító készüléket. Kialakításának köszönhetően egyszerűen és alaposan tisztítja meg az olyan problémás területeket is, mint a bajusz és a szakáll. Felfrissülve és kisimulva léptek majd ki a fürdőszoba ajtaján!

foreo_valentines_day_1.jpg

Piknik a nappaliban

Nincs is jobb érzés, mint egy alapos beauty-session után belebújni egy selymes szatén pizsibe. Ezután irány a konyha! Készítsétek el a legfinomabb Valentin-napi koktélokat, mellé pedig jöhet egy bőséges gourmet-tál a kedvenc nasikkal. Nincs más dolgotok, mint kényelmesen bekuckózni a kanapén a párna-rengetegbe, és kiválasztani a kedvenc közös filmeteket - legyen az a La La Land vagy a Bosszúállók összes.

Ha a mozimaraton után van kedvetek, próbáljatok ki egy kifejezetten felnőtteknek szóló társasjátékot, amely amellett, hogy szórakoztat, egymás megismerését is játékosan segíti…

A nap tökéletes zárásaként pedig kényeztessétek magatokat egy nyugtató arcmaszkkal. Válasszátok akár egy manuka mézes, akár egy zöldteás maszkot a FOREO széles kínálatából, az UFO 2 szónikus készülékkel még tovább fokozhatjátok a spa-élményt. A termo funkció és a LED fényterápia kellemesen átmelengeti bőrt a nap végén, felkészítve az éjszakai pihenésre. Természetes ragyogást és egészséges kisugárzást ad az arcnak, a T-Sonic pulzálás pedig gyengéden, de hatékonyan masszírozza át az arcot.

Ezek után az egyetlen teendőtök, hogy ismét bekuckózzatok, de most már az ágyba, hogy kipihenjétek ezt a testi-lelki megújulással, szerelemben eltöltött napot!

A FOREO hatékony arc-, és testkezelő készülékeit keresd a Douglas üzleteiben!

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1218042906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása