Itt az új LUNA 4 kollekció a FOREO-tól
2022. szeptember 16. írta: Kultúrjunkie

Itt az új LUNA 4 kollekció a FOREO-tól

Először NFT formájában elérhetők az arctisztítók

A svéd beauty-tech márka, a FOREO új LUNA termékcsaláddal bővíti portfólióját. A szépségápolási brand a hagyományos bevezetés előtt először NFT (nem helyettesíthető token) formájában dobja piacra a LUNA 4 arctisztító család digitális verzióit. Az NFT-k eladásából származó bevételeket jótékonysági alapítványoknak ajánlja fel szépség-tech óriás: a Tjejzonen, Hope Givers kapják a befolyt összegeket, akik mentális és bőrproblémákkal küzdő embereken segítenek. A digitális tokenek tehát már a szépségiparba is berobbantak. A blockchain technológia felvirágzása és a szépségipari NFT-k bevezetése teljesen új hullámokat indít el a szépségiparban, amelynek egyik éllovasa a FOREO.

Mi az NFT?

Non fungible token, azaz nem helyettesíthető token. Az NFT képhez, animációhoz, videóhoz, hangfájlhoz kapcsolt kódsor, digitális eszköz, mely az eredetiség igazolására szolgál.

A FOREO öt különböző NFT-t alkotott, a márka legújabb innovációjával, a LUNA 4 kollekció termékeivel. A márka zászlóshajójának számító LUNA arctisztítók a tiszta és egészséges bőr jelképei, ezen eszközök NFT verziói debütálnak most. Minden LUNA 4 termékhez kapcsolt NFT 50 példányban elérhető, ezzel biztosítva a vásárlók hozzáférését a limitált kiadású, összesen 250 darab NFT-re. A FOREO ezen felül egy különleges, szignózott NFT-t is piacra dob, melyet csak aukció keretében lehet megvásárolni.  Ezt az egyedi NFT-t egy ismert digitális művész, Mariam látja el a névjegyével: a tehetséges NFT tervező hölgy egyre nagyobb népszerűségnek és elismerésnek örvend az NFT férfiak uralta világában. Az NFT-k eladásából befolyó teljes bevételt olyan alapítványok kapják, akik mentális vagy bőrproblémákkal küzdő embereknek nyújtanak segítséget.

A depresszióval kapcsolatos problémák jelentik az egyik legnagyobb egészségügyi kockázatot szerte a világon, és közismert, hogy számos bőrprobléma hozható kapcsolatba mentális betegségekkel. Míg a szépségipar híres arról, hogy irreális sztenderdeket népszerűsít, egy új típusú trend felemelkedése van kibontakozóban.  A FOREO mindig is az innovatív szemléletéről volt híres és ezért is döntött úgy, hogy bevezeti az NFT-t és igyekszik még közelebb kerülni a fiatalabb közönséghez, akiken óriási nyomás van az elérhetetlen szépségipari normák miatt. A svéd beauty óriás újradefiniálja a szépség fogalmát egy olyan aranyszabály lefektetésével, amiben az egészég és önmagunk szeretete áll a középpontban. Ennek szellemében született meg a legújabb LUNA 4 arckezelő család.

“A márkáknak lehetőségük nyílt rá, hogy megváltoztassák az utat, ahogy termékeik eljutnak a vásárlókhoz. Ez rendkívül fontos a mi iparágunkban, hiszen gyakran az a kritika éri ezt a piacot, hogy elérhetetlen szépségideálokat állít fel, amely a társadalom mentális egészségén ejt csorbát. A FOREO humanizálja az üzleti folyamatokhoz való hozzáállását azzal, hogy egy szorosan összetartó, bizalomra építő közösséget épít fel. A LUNA család NFT-jeivel egy olyan technológiát alkalmazunk, ami megerősíti a kapcsolatot a szépség, az egészség és a technológia között.” - magyarázta Boris Trupcevic, FOREO ügyvezető igazgatója.

foreo_luna4_range.jpg

Bemutatkoznak a LUNA 4 készülékek

Termékleírás

LUNA 4 body

A legnagyobb újdonság a már régen várt LUNA 4 body - T-Sonic pulzálással ellátott masszázs kefe, a test mindennapos mélytisztításra. Ultra-higiénikus szilikonból készült, a LUNA 4 body puha, baktériummentes szilikon sörtékkel, amelyek 35-ször higiénikusabbak, mint a nylon sörték. Klinikailag bizonyított, hogy 99%-ban eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt a bőrről, így az eltömődött pórusok és a pattanások problémája már a múlté. Gyorsan szárad, nem porózus, megakadályozza a baktériumok megtelepedését, így a következő használatkor sem kell tartani attól, hogy újra felvisszük a szennyeződéseket.

A LUNA 4 body használatával csökkenthető a narancsbőr azáltal, hogy célba veszi a kollagén tartályokat, amelyek folyadékot halmoznak fel a bőrben. Javítja a mikrokeringést, a T-Sonic masszázs pedig segít eloszlatni a zsírlerakódásokat. A testkezelő eszköz gondoskodik az egészséges vérkeringésről is, elősegítve a kollagén termelést, amely a bőr rugalmasságáért és ellenállóképességéért felel és így kevésbé lesz hajlamos a cellulit okozta ráncosodásra.

A FOREO innovatív testtisztító keféje lágyan és finoman távolítja el az elhalt hámsejteket, valamint kezeli a benőtt szőrszálakat anélkül, hogy felsértené a bőrt. A T-Sonic masszázs a kezelés alatt kinyitja a pórusokat, míg a szilikon sörték eltávolítják a mélyen ragadt szennyeződéseket és zsírlerakódásokat. Ezzel tökéletesen előkészítik a bőrt a krémek vagy testápolók hatékony befogadására.

LUNA 4 plus

A LUNA 4 plus egy 4 az 1-ben arctisztító eszköz érett bőrre kifejlesztve, számos népszerű FOREO funkcióval: mikroáram, vörös LED fény, pihentető T-Sonic pulzálás és egy teljesen új technológia - a NIR LED fény. A LUNA 4 plus az egyetlen olyan eszköz, amely az öregedés látható jeleit célozza meg, miközben tisztítja az arcot és a nyak körüli területeket. A közeli infravörös LED fény finoman melegíti fel a bőrt, hogy a pórusok kitáguljanak, így a LUNA4 szilikon sörtéi hozzáférhetnek azokhoz a szennyeződésekhez, amelyek a mélyebb rétegekben lapulnak. A NIR, a közepes és távoli infravörös sugárzáshoz képest jóval hatékonyabban tud behatolni a bőr felszíni rétegeibe; a vörös LED fénnyel kiegészülve pedig együttesen segítenek revitalizálni és fiatalítani a bőrt.

Az arctisztítóban mikroáram is elérhető, amely feszesíti és kisimítja a bőr finom ráncait, ezzel elhozza a tökéletes, non-invazív arcápolás új szintjét az otthon kényelmében.  LUNA 4 plus Anti-Shock System-mel ellátott; egy olyan egyedülálló rendszerrel, amely felméri a bőr áram-tűrő képességét és a mikroáramot automatikusan ehhez igazítja, a lehető legjobban igazodva a bőr kondíciójához. A LUNA 4 hátlapjával revitalizáló arc fitness érhető el, hiszen az alacsony frekvenciájú pulzálások segítenek az arcizmok ellazításában, serkentik a nyirokrendszer megfelelő működését, csökkentik a puffadtságot és ragyogó bőrt eredményeznek.

A LUNA 4 plus klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződés, zsír és smink maradványok 99%-t és 35-ször higiénikusabb, mint a nylon sörtéjű kefék. A felhasználók 100%-a jelezte, hogy a bőrük kellemesebb volt azután, hogy LUNA4 plus-al tisztították, összehasonlítva a kézi tisztítással. A tesztelők 98%-a jelezte, hogy a bőre simább és puhább, valamint jobban felszívta a bőrápoló termékeket. Valamint a használók 90%-a azt jelezte, hogy a bőre fiatalosabb és egészségesebb lett.

LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go, és LUNA 4 men

A LUNA termékcsalád tagjai, melyek már ismertek a FOREO vásárlói között, most még puhább szilikon sörtéket kaptak, így a LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go and LUNA 4 men még könnyedébben siklanak a bőrön, megtartva annak természetes rugalmasságát. Az új LUNA 4 kollekció szintén rendelkezik mély és gyengéd tisztító móddal, 5 különböző masszázs funkcióval és alvó-móddal.

  • Nyirokrendszer masszázs - segíti a nyirokfolyadék keringését a testben. Nagyon hatásos a szem körül és az áll vonalán.
  • Mélyszövet masszázs - mély nyomással lassú intervallumokban, amely feloldja az arcizmokban lévő feszültséget. Hatásos az arccsonton és az áll vonala felett.
  • Trigger pont masszázs - váltó nyomással oldja fel az izomszövet feszességét. Hatásos a nyaki részen.
  • Shiatsu masszázs - pulzáló nyomás alkalmazásával érzelmi és fizikai nyugalmat idéz elő, csökkenti a fáradtságérzetet. Nagyon hatásos a homlokon és a halánték vonalában.
  • Reflexológia masszázs - gyenge és erős nyomás alkalmazásával ellazít, illetve visszaállítja a természetes energiaszintet. Hatásos a szemöldökvonal közepén és a fülek előtti területen alkalmazva.

A FOREO már ismert a szépség-tech területén betöltött vezető szerepéről. Folyamatosan megújuló, fenntartható termékeivel, gyorsan és erőfeszítés nélkül kínál spa-szintű eredményeket az otthon kényelmében. A svéd beauty-tech óriás átformálta a bőrápolásról alkotott gondolatainkat azzal, hogy az alapvető arcápolási rutint egy technológiával támogatott, pihentető és én-központú rituálévá változtatta.  

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5317959136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása