A FOREO ott van a 3 legnépszerűbb szépségápolási márka között
2021. május 04. írta: Kultúrjunkie

A FOREO ott van a 3 legnépszerűbb szépségápolási márka között

Mire keresett a világ?

foreo_range.png

A tavalyi évet több mint 20 millió vásárlóval és növekvő eladási számokkal záró FOREO egy újabb lista élére jutott fel. A Lookfantastic e-kereskedő oldal összegzése alapján a svéd beauty-tech cég a 3. legnépszerűbb szépségápolási brand a világon, az elmúlt 12 hónap Google keresései alapján.

A szépségápolási termékekkel foglalkozó oldal összesítésében a FOREO a „Legnépszerűbb Bőrápolási Márkák” rangsor 3. helyén végzett, köszönhetően a rendkívül magas számú,
6 851 000 Google keresésnek. Globális szinten olyan nagy kozmetikai márkákat utasított maga mögé, mint az ismert Eucerin (5 618 000 kereséssel) vagy a Pai (4 900 000 kereséssel).

top_skincare_brands.jpg

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ 3 legnépszerűbb bőrápolási márkája közé kerültünk, de nem ért meglepetésként minket. 10 másodpercenként gazdára talál egy innovatív, magas minőségű, tartós FOREO eszköz a világon. A növekvő eladások is alátámasztják, hogy egyre több beauty-fan hosszú távú befektetésként tekint termékeinkre. A mostani rangsor pedig abban erősít meg minket, hogy a beauty-tech évtizede most zajlik, amelynek főszereplői az innováció a technológia.”- mondja Boris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója.

A FOREO az elmúlt 8 évben felforgatta és átalakította a szépségipart: a márka legismertebb termékei a LUNA 3, a világ legpuhább arctisztítója, az UFO 2, egy teljes körű arckezelést nyújtó okos arcmaszk eszköz, valamint a mikroáramos arcfeszesítő készülék, a BEAR.

Forrás: Global Google search, 2020. április - 2021. március

Sajtóinformáció: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7116522280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása