Erős és gyönyörű nők a Levi’s® új kampányában
2021. március 10. írta: Kultúrjunkie

Erős és gyönyörű nők a Levi’s® új kampányában

dsc_6329.jpg

A Levi’s® márka hisz a nők erejében és a női szolidaritásban. A Nemzetközi Nőnap alkalmából három nagyon különböző, de egyformán inspiráló lányt kértek meg, hogy beszéljenek arról, mit jelent számukra a nőiesség és hogy hol találják meg az inspirációt és a kreativitást a mindennapokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Levi's® Magyarország (@levis_hu) által megosztott bejegyzés

Kászonyi Dorka ékszertervező, Csík Melinda divatszerkesztő és az énekesnő Odett – három nagyon különböző személyiség, akikben mégis van valami közös: mindhárman erős, sikeres nők. A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Levi’s® arra kérte ezeket az inspiráló lányokat, hogy mondják el, mit jelent számukra nőnek lenni és megmutatni ezt a kamerák előtt a Levi’s® ruháiban.

dsc_6373.jpg

A március 8-án induló social média kampányban egy kizárólag lányokból álló csapat munkájaként született gyönyörű fotók és videók debütálnak. „A kampány a női erő és szolidaritás ünneplése és fontos számunkra, hogy ezt teljesen női perspektívából mutathassuk meg” – mondta Skiba István, a Levi’s® kiskereskedelmi vezetője. A lányok az öltözékeiket a Levi’s® 2021-es tavasz-nyári kollekciójának ruháiból és kiegészítőiből állították össze.

Fotók: Bodnár Zsófia
Operatőr: Fecske Flóra
Haj: Végh Virág
Smink: Papp Charlotte
Vágás: Doraya Bouandel
Colorist: Stalter Anna

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3116456712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása