Tavaszi arckezelések, ahogy a profik csinálják
2021. február 24. írta: Kultúrjunkie

Tavaszi arckezelések, ahogy a profik csinálják

foreo_ufo_2_home.jpg

Itt a tavaszi szezon, amikor te is kipróbálhatod az év legújabb szépségápolási trendjeit, de könnyen el is veszhetsz a piacon elérhető kezelések sokaságában. A FOREO a leghatékonyabb kozmetikai kezelések választékával és néhány extra tippel segít utat mutatni a megoldások között. Akár egy radikálisabb kozmetikai beavatkozást, akár a kíméletesebb otthoni bőrápolást választod, vedd figyelembe a következőket.

foreo_ufo_2.jpg

Gyakoriság

Amikor egy kozmetikai eljárás mellett döntesz, érdemes előre elhatározni magadban, hogy képes leszel-e végigcsinálni a bőrgyógyász, vagy kozmetikus által javasolt kezeléssorozatot. Emellett számolnod kell a lehetséges mellékhatásokkal, mint például bőrpír, hámlás, vizenyő stb. Csak olyan kezelésbe vágj bele, amely mellett ki is tudsz tartani!

Szezonalitás

A bőr érzékenységével járó kezeléseket, például kémiai peelinget, vagy lézeres kezelést alacsony UV-indexű időszakokban, elsősorban ősszel vagy télen végeztess. A szabály alól bármely kivétel foltokat okozhat, még akkor is, ha UV-szűrős termékeket használsz.

Költségvetés

Előre számold ki a kezeléssorozat tervezett költségeit, amelyre szükséged lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Ez megkönnyíti a döntésed, hogy milyen kezelésbe fektess be.

A CÉL - Ragyogás

Függetlenül a bőr típusától, tavasszal további ápolásra van szükséged, hogy a bőröd visszanyerje ragyogását és frissességét.

  • Radikális

Az egyik legnépszerűbb eljárás a mezoterápia, mely során vitaminokat és enzimeket injekcióznak mélyen a bőrszövetbe. A másik pedig a vámpír-terápia, amikor a véredben lévő plazmákat kivonják és visszajuttatják a bőrödbe.

  • Szalon-szint

A kezelések a kozmetikai szalonokban általában 3 lépésből állnak - tisztítás, előkészítés és hidratálás. Gyakran vetik be e mellett a termo-technológiát és a LED-fényterápiát.

  • Okos

A FOREO UFO 2 szónikus készüléke a Glow Addict maszkkal kombinálva, mindössze 90 másodperc alatt nyújt teljes arckezelést krio-, termo- és LED-terápiát alkalmazva, mindezt az otthonod kényelmében. Garantált eredményekért érdemes hetente legalább 3x használni.

A CÉL - Fiatalítás

  • Radikális

A mikrotűs kezelés apró elváltozások sorozatát generálja bőrödben, amely beindítja a bőr regenerációs mechanizmusát, ezáltal fiatalabb arcfelszínt és egyenletesebb megjelenést eredményez.

  • Szalon-szint

A kozmetikai szalonokban használt rádiófrekvencia hőt generál a bőrszövet mély rétegeiben, ami serkenti a kollagén és az elasztin termelését.

  • Okos

Az otthoni arcmasszázs hatékony módszer lehet a ráncok ellen. Sok olyan arcmasszázs létezik, amelyet könnyű elsajátítani és otthon bármikor bevethető! Előnyük, hogy néhány percet vesznek igénybe és viszonylag hamar kifejtik hatásukat.

A CÉL - Revitalizáció

  • Radikális

A lifting során a szakemberek a laza bőrszöveteket feszítik meg a friss és kisimult arcért. Olyan területekre összpontosítva, ahol a bőr lazább és kevésbé életerős.

  • Szalon-szint

A krio-terápia alkalmazása során a vérerek gyorsabban összehúzódnak és kitágulnak, amely lehetővé teszi, hogy a használt hatóanyagok mélyebbre hatoljanak, és intenzívebb hatást váltsanak ki a bőrödön.

  • Okos

Heti egyszeri okos arcmaszkos kezelés, - pl. az UFO 2-vel - revitalizálja és felfrissíti a bőrt. A krio-terápia azonnal hűti a bőrt, feszesebb és könnyebb megjelenést nyújt, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti arcpuffadás jeleit.

A bőröd igényeitől függetlenül, érdemes észben tartanod, hogy számos új technológia áll már rendelkezésre otthoni felhasználásra, melyek nemcsak elképesztő eredményeket ígérnek, hanem összességében olcsóbbak, mint a kozmetikai szalonok kezelései.

A FOREO UFO okos arcmaszk készülékek most ajándék maszkokkal a www.notino.hu oldalon vásárolhatók meg.

Forrás: Twincom PR Consultancy 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4616438112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása