Megérkezett a mikroáramos arcfeszesítő készülék a FOREO-tól, a BEAR
2020. december 16. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett a mikroáramos arcfeszesítő készülék a FOREO-tól, a BEAR

foreo_bear_product.jpg

Mint medve a méznek, az otthoni szépségápolás kedvelői is úgy fognak örülni a skintech kategória újdonságának a FOREO-tól. A mikroáramos arcfeszesítő készülékek, a BEAR és BEAR mini már Magyarországon is elérhetőek.

foreo_bear_lifestyle.jpg

A készülék az arc fitneszt egy egészen új szintre emeli: a mikroáram és a T-Sonic™ rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el. A BEAR és a BEAR Mini stimuláló mikrovezetői tonizálják a bőrt, míg a FOREO egyedi T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. A BEAR készülékhez a Foreo For You applikáción keresztül az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.

A BEAR a világon az egyetlen olyan mikrovezető-eszköz, amely Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását; a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

A macifej formájú készülék tehát a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

A BEAR erősebb mikrovezetési intenzitással rendelkezik, amely alkalmas az egész arcra és az arckontúrra, míg a kistestvér, a BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében lehet hű társunk. A FOREO ajánlása, hogy a BEAR készüléket mindig felvivő anyaggal, például szérummal, vízbázisú géllel együtt használjuk. A T-Sonic pulzálás segít a szérum hatóanyagainak tökéletes felszívódásában, valamint a nedves vivőfelület hatékonyan és biztonságosan továbbítja a mikroáramot a bőrbe.

A használata hihetetlenül egyszerű, mindössze 4 lépést követni:

  1. LÉPÉS: Töltsd le a FOREO For You alkalmazást itt: Android vagy Apple
  2. LÉPÉS: Csatlakoztasd az alkalmazást Bluetooth-on keresztül, és a BEAR™-en nyomd meg az univerzális gombot az eszköz feloldásához és regisztrálásához.
  3. LÉPÉS: Vigyél fel szérumot a bőrödre egyenletesen, amely segít vezetni a mikroáramot
  4. LÉPÉS: Válaszd ki a kezelést és a mikroáram erősséget az alkalmazáson keresztül vagy manuálisan az univerzális gombbal, és végezd el az arckezelést a BEAR™ -rel: Vezesd végig a félgömböket az arcod, a homlokod, és a nyakadon. Ha túl erősnek érzed a stimulációt, a bekapcsoló gomb nyomogatásával menet közben is állíthatsz az intenzitáson.

A BEAR klasszikus FOREO Fuchsia színben, míg a BEAR Mini Pearl Pink és Levander színekben kapható. A FOREO BEAR év végétől már itthonról is elérhető a FOREO márka kínálatában, magyarországi szállítással, a foreo.com oldalon. A FOREO BEAR a közelmúltban elnyerte a Joy magazin Prix de Beauté Szépség Nagydíj versenyén a „Szépségápolási kisgépek" kategória Közönségdíját.

Forrás: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1116345618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása