Instant irodai szépségtippek ülőmunkát végzőknek
2020. február 18. írta: Kultúrjunkie

Instant irodai szépségtippek ülőmunkát végzőknek

Hatékony office look trükkök a FOREO-tól

ufo_foreo_office.jpg

Ideje szembesülni a ténnyel; ébrenlétünk nagy részét többségünk az irodában, és nem a tükör előtt tölti. Így jóval kevesebb idő jut a szépítkezésre - kivéve akkor, ha a kedvenc bőrápolási termékeink a munkahelyre is elkísérnek. A jó hír az, hogy rengeteg olyan szépségápolási trükk létezik, amely bevethető a 8-tól 4-ig tartó időszak alatt úgy, hogy el sem kell hagynunk hozzá az íróasztalt. A FOREO svéd beauty-tech márka elhozta a legjobb instant irodai szépségtippeket a hibátlan office-look-hoz!

Egy kis torna senkinek sem árt

Ha hosszú ideig mozgás nélkül ücsörögsz, az lelassítja a vérkeringésedet. Amellett, hogy így csökken a koncentrálóképességed és egyre fáradtabbnak is érzed magadat, a maratoni ülés egészségügyi problémákhoz is vezethet. Óránként legalább egyszer végezz mini tornagyakorlatokat az asztalod környékén, legalább 2 percig! Koncentrálj azokra a testrészekre, amelyek nagy valószínűséggel elmerevedtek: éleszd újra a nyakad, a csuklód, a bokád körzéssekkel, kis nyújtásokkal. Ettől újra gyorsul a vérkeringésed, emelkedik az energiaszinted. A kollégák furcsa nézésével pedig ne is törődj, ezt magadért teszed!

Kényeztesd a bőrödet és relaxálj

Engedj meg magadnak egy instant, spa-szintű irodai kényeztetést, a forradalmi UFO okos maszk készülékkel. Ez a nem e világi eszköz 90 (!) másodperc alatt egy békés oázisba repít,miközben a csúcstechnológia és szuper összetevők csodákat tesznek a bőröddel. Válaszd az UFO aktivált maszkok közül az új Green Tea maszkot, amely kisimítja és kondicionálja stresszes arcbőrödet a természet egyik leghatékonyabb antioxidánsa, a zöld tea segítségével.

Masszírozd el a feszültséget

A feszültség levezetésére már a több száz éve használják Kínában az arcmasszázs rituáléját. Ha stresszes idők járnak feletted, mindenképpen vesd be ezt a módszert és használj Jade görgős masszírozót a kimerült arcodra. A masszázzsal serkented a véráramlást, ezzel extra oxigént juttatsz az erekbe és elősegíted a kollagén képződést is. Az eredmény pedig egy újjáéledt, egészségesebb arc. A görgős szerkezetet olyan könnyű használni, hogy észre sem veszed és pillanatok alatt a neszeszered örökös tagja lesz.

Permetezz!

A tollak és a post-itek mellett hagyj helyet az arcpermetnek is! Egy jól megválasztott arc spray tisztítja és azonnal hidratálja a nyúzott bőrödet. Amikor érzed, hogy merülnek az elemek, egyszerűen csak kapd elő és permetezz néhányat az arcodra. Nyugi, a sminked ettől nem fog lefolyni, sőt, ha a levegőbe is spriccelsz párat mondjuk rózsa illatú arcpermettel, akkor kellemes illatfelhő lengi körül majd az asztalodat. Extra tipp: meleg nyári napokon használd a közös konyha hűtőjét és hűtsd le a sprayt használat előtt a még kellemesebb hatásért.

A kézkrém legyen kéznél

Nem számít, hogy milyen irodai munkáról beszélünk, egy szinte biztosan közös: a légkondicionálás. Melegben persze felüdülést hoz, de ne menjünk el a kevésbé pozitív hatása mellett, ez pedig a bőrszárazság. Tegyél ellene! Tarts a billentyűzet közvetlen közelében gyorsan beszívódó, tápláló kézkrémet, így amikor gépelés közben a kezedre tekintve látod a szárazság jeleit, azonnal orvosolhatod a problémát.

Foglalkozz legalább annyit a bőröddel, mint amennyit foglalkozol egy fontos prezentációval!

A tiszta és egészséges bőr növeli az önbizalmadat, egy magabiztos super woman pedig az üzleti életben is biztos befutó!

A teljes UFO okos maszk kollekció és valamennyi FOREO termék elérhető a www.foreo.com oldalon.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6515480648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása