„A Budapest Park a legjobb fesztiválok nagyszínpadjait idézi”
2018. augusztus 21. írta: Barna Borbála

„A Budapest Park a legjobb fesztiválok nagyszínpadjait idézi”

Interjú a The Biebers zenekarral

img_1792_2.JPG

Egyetlen alkalommal lép fel nyáron a fővárosban a The Biebers, mely koncertre augusztus 23-án a Budapest Parkban kerül sor. A fiúk a Blahalouisianával kiegészülve állnak színpadra csütörtök este és azt ígérik, hogy minden eddigit felülmúló látvány vár a rajongóikra. A Kultúrjunkie Blog az nyár egyik legütősebb bulijáról a zenekar tagjaival beszélgetett.

A Budapest Park látványában, felszereltségében és befogadókészségében is a legjobb fesztiválok nagyszínpadjait idézi. Az első Parkos fellépésünkre a Wellhello előzenekaraként került sor és feledhetetlen élmény azóta is! Az emlékezetünkben nem egy szórakozóhelyi - hanem fesztiválos élményként van számon tartva.” – árulta el Puskás Dani, hogy miért áll közel a szívükhöz ez a koncerthelyszín.
img_1794.JPGPuskás Peti szerint egy zenekar és a közönség életében is mindig kellenek nagykoncertek, hogy felfrissüljön a kapcsolat. „Erre jobb helyszínt nem is találhatna az ember a Budapest Parknál.” – mondta a zenekar frontembere, aki nehezen tudna egyet kiválasztani az ide fűződő kedvenc emlékei közül.
img_1791.JPGA srácok pályafutásuk eddigi legkomolyabb fénytechnikájával érkeznek a Budapest Parkba augusztus 23-án, ám a banda nem csak látványban törekszenek a maximumra ezen a fellépésen: „Egy Parkos koncertre mindig külön fel kell készülni. Ez az egyik legmenőbb hely Pesten, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy ’csak egy szokásos’ Biebers fellépés legyen. Mindig megpróbálunk belevinni nem is egy, hanem több plusz dolgot. Ez lehet egy általunk kedvelt művész, vagy megjelenésbeli különbségek - illetve volt már rá példa, hogy teljesen új intro született az egyik Parkos fellépésünkre, Puskás Dani jóvoltából.” – mesélte Ekanem Bálint. Peti hozzátette, hogy a látványvilág mindig fontos a zenekarnál, már csak azért is, mert hatalmas fanatikusa a világítástechnikának. „Alig várom az augusztus 23-át, hogy végre teletömhessük a színpadot lámpákkal!”

A csütörtök estét a Blahalouisiana nyitja meg, akik 2016-ban már turnéztak együtt vidéken a The Bieberssel. „A mostani koncertnek is az adja az ízét, hogy két azonos korosztályt, de más stílust képviselő banda lép színpadra egymás után. Bár más a zenei világunk, a zenekari létről érzésről hasonlóan gondolkozunk. Olyan mintha egy mini fesztivált vinnénk a Budapest Parkba, ami egy The Biebers óriás party-val zárul.” – fejtette ki Peti, hogy miért egészíti ki egymást nagyon jól a két együttes.

Facebook esemény

Online jegyvásárlás

Fotók: Hegyi Júlia Lily

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6614192977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása