Minifesztivállal készül szeptemberben a Carson Coma
2023. augusztus 06. írta: Kultúrjunkie

Minifesztivállal készül szeptemberben a Carson Coma

carson_coma_2023_06_15_bo_dis_krisztia_n_126.jpg

Szeptember 1-re egy nagyon különleges eseményt álmodott meg a Carson Coma a Budapest Parkba. Nagykoncertjük előtt ugyanis két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is. A rendezvény a Mastercard támogatásával valósul meg. 0901_carsoncoma_dzsungel_1.jpg

A Carson Coma kétségkívül az ország egyik legkedvelhetőbb és legkreatívabb produkciója. A srácok júniusban teltház előtt mutatták be a Budapest Parkban nemrég megjelent IV című nagylemezüket - a koncerten a színpadkép is az album borítóját idézte fel. Talán nem is gondolnánk, hogy egy ilyen volumenű műsor megvalósításán mennyi ember dolgozik a háttérben, éppen ezért a Mastercard támogatásával megjelenő kisvideóban most a Carson Coma családra, vagyis a zenekart körülvevő crew-ra irányul a rivaldafény, akik elmesélik, mi mindent tesznek azért, hogy a közönség felhőtlenül jól érezze magát. A kisfilm segítségével kicsit jobban megismerhetjük a stáb tagjait, és őszintén mesélnek arról, mitől lesz családias a légkör a turnén, miért olyan különleges ez a csapat, miközben olyan kulisszatitkokat is megosztanak a nézőkkel, hogy milyen a hangulat a turnébuszban.

A Carson Coma család szeptember 1-jére pedig még nagyobbá duzzad, tulajdonképpen meghívják vendégségbe a haverokat, ugyanis a szívüknek kedves előadókat invitáltak meg a Parkba, amiből végül egy egész minifesztivál kerekedett. Ez egyébként nem az első “akciójuk”, hogy értékes, feltörekvő produkciókra hívják fel a közönség figyelmét, hiszen évek óta turnéznak együtt fiatal tehetségekkel.

“A Mastercard örömmel támogatja ezt a minifesztivált, hiszen a Carson Coma azt képviseli ezzel a rendezvénnyel, amire a Mastercard az utóbbi években különös figyelmet fordít: felkarolja azokat a feltörekvő innovatív tehetségeket, akiknek nincs lehetőségük eljutni egy szélesebb közönséghez, hiszen tech cégként pontosan tudjuk, hogy a magas minőség mellett, a célközönség bizalmából lehet csak építkezni” - mondta Rácz Anna, a Mastercard szenior marketing szakértője.

Ezen az estén viszont megemelik a tétet, és két színpadon összesen hét előadót vonultatnak fel. Velük tart a népzenei elemeket a pszichedáliával mesterien vegyítő Mordái; mindenki kedvenc szittya rappere, Dé:Nash; a saját zenei irányát csak “fúziós ska”-ként definiáló Hakumba; az egyszálgitáros dalait húsbavágóan őszintén prezentáló Hegedűs Józsi; a húzós gitárrifekkel operáló, garázsrockban nyomuló Hocuspony; valahol a jazz-progresszív rock-indie-latin zenék furcsa tengelyén lavírozó kisbetűs ünnepnapok és a hazai jazz egyik izgalmas, fiatal hangja, a Nagy Emma Quintet. És ha mindez nem lenne elég, az este headlinerét, a Carson Comát reggelig tartó bulik követik majd: az évtizedek óta az ország elsőszámú indie partisorozatának számító Tesco Disco, illetve a pszichedelikus vizekre kalandozó Moonbase Patel Disco. 

Nyitókép: Bódis Krisztián

Forrás: Budapest Park

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8618187339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása