Egy életen ét tartó kergetés - Megérkezett az USQUE zenekar új videoklipje
2023. december 14. írta: Kultúrjunkie

Egy életen ét tartó kergetés - Megérkezett az USQUE zenekar új videoklipje

zenekari_foto.jpg

Az USQUE zenekar egy újabb mérföldkövét érte el a zene és a vizuális művészetek terén, hiszen megérkezett a második videoklipjük! Ezúttal a Szépen Vagyunk kislemez második dalához, a "Kutya-Macska Barátság" című dalukhoz forgattak egy egyedinek szánt alkotást, melyben az USQUE tagjai most nem zenészként jelennek meg, hanem egyenesen színeszekké is avanzsálnak. A klip egyetlen snittben forgott, amelyet a szám szövege által generált élethelyzetekkel töltöttek fel.

A "Kutya-Macska Barátság" nem ismeretlen a zenekar rajongói számára. Már nagyon régóta az alaprepertoár része és a zenekar sajátos hangzása, mondanivalója ebben a dalban is tetten érhető. Budaházy Attila zeneszerző/szövegíró és a zenekar basszusgitárosa egyik fő témáját, a párkapcsolati gondokat vesézi ki. A mély szöveg és a gazdag zenei elemek együttesen alkotnak egy különleges egyveleget.

A klip nem csupán vizuális élményt kínál a nézőknek, hanem együtt rezonál a dal mélységével, valamint egy teljesen új oldaláról mutatja be a zenekart. Az egyszerűség mögött hatalmas művészi odaadás és tervezés rejlik.

A "Kutya-Macska Barátság" videoklipje mától érhető el a Youtube-on, a zenekar pedig reméli, hogy a nézők ugyanolyan lelkesedéssel fogadják majd ezt is, mint az előzőt. Jövőre elkészül a Szépen Vagyunk kislemez harmadik tagjának klipje is, a Látszik vizuális anyagára jövő januárban lehet számítani.

A klip rendezője ezúttal is Gundy Kristóf volt, operatőre Kalotai Dániel, helyszínét a budapesti CineArt Studio biztosította.

Az USQUE zenekarral legközelebb a Lámpásban lehet találkozni 2024. január 6-án!

Esemény

Linkek:
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Sajtóinformáció: Gundy Kristóf - HEDRON Entertainment

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2418281283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása