Csengeri Attilával folytatódnak az 1920-as évek hangulatát idéző esték az Orfeumban
2023. szeptember 22. írta: Kultúrjunkie

Csengeri Attilával folytatódnak az 1920-as évek hangulatát idéző esték az Orfeumban

364089416_300593252631754_2191270849884784354_n.jpg

Az EMeRTon–díjas színész, énekes, Csengeri Attila vette át az immár Kanadában tartózkodó Gömöri András Máté szerepét az 1920-as évek hangulatát idéző Haccacáré: Zajos Mulatozás estéken az Orfeum Mulatóban, ahol a felejthetetlen szórakoztatás garantált.

Csengeri Attila mellett a Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő Mahó Andrea, a budapesti Operettszínház tagja, Simon Panna Bogi és Dr. Káel Norbert zongoraművész, zeneszerző, a Virtuózok televíziós vetélkedőműsor zsűritagja, Jazzical trio alapítója gondoskodnak a zenei időutazásról, ahol a 1920-as évek atmoszféráját varázsolják a publikum elé. Önfeledt, vonzó, pompás és ragyogó korszakot  tárnak elénk, mellyel picit  eltávolodhatunk a hétköznapok feladataitól. A könnyed, laza, jól ismert dalokat közül biztos, hogy felcsendül a Pá kis aranyom pá, Meseautó, Éjjel az omnibusz tetején, vagy a Kellene ma éjjel egy kis haccáré…. De a dalok között bőven számíthatunk mini humoros pillanatokra is! A szórakozni vágyókat korhű ruhákban várják.

Hölgyek, elő a flitteres ruhával, a marcell hullámokkal, az erős sminkkel és a lenyűgöző ékszerekkel, urak, a mellény, nadrágtartó, csokornyakkendő, kalap, sétapálca és persze a jómodor se maradjon otthon! Ha készen álltok egy fergeteges estére ízletes három fogásos vacsorával és finom koktélokkal, akkor ne habozzatok, hisz a jegyek online IDE KATTINTVA érhetőek el és helyek korlátozottak!

Haccacáré: Zajos Mulatozás az Orfeumban

Előadók: Mahó Andrea, Simon Panna Bogi, Csengeri Attila és Dr. Káel Norbert

Időpont: 2023. szeptember 28.

Helyszín: Orfeum Mulató

Kapunyitás: 18:30

Programkezdés: 20:00

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2018219917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása