Sunshine & Chill: mangóízű jegesteával és szelfigéppel várja a fesztiválozókat a Sziget találkozási pontja
2023. augusztus 09. írta: Kultúrjunkie

Sunshine & Chill: mangóízű jegesteával és szelfigéppel várja a fesztiválozókat a Sziget találkozási pontja

lipton_sziget.png

Hamarosan kezdetét veszi a 2023-as Sziget Fesztivál, ami már régóta nem csak a világsztárokról és a népszerű hazai előadókról szól. A fesztivál egy külön világ, ahol pár napra elengedheted magadat, és fesztelenül élvezheted a hozzánk érkező zenekarokat, előadókat és a legváltozatosabb kulturális programokat. De, mint minden fesztiválon, a Szigeten is kell egy hely, ahol kikapcsolódni, csillezni lehet a barátokkal.

Aki már járt kint a Szigeten, az tudja, hogy nehéz választani a rengeteg jobbnál jobb koncert és program közül, a színpadok és helyszínek közötti vándorlásban pedig időnként el lehet fáradni. Két dologra minden baráti társaságnak szüksége van a fesztiválon: egy találkozási pontra, ahonnan elindulhatnak a zenei felfedezőútra, és egy pihenőhelyre, ahová két koncert között betérhetnek egy kis feltöltődésre. Ez a helyszín idén a Lipton Ice Tea Sunshine Spot lehet az Európa Színpad szomszédságában, ahol egész nap játékos aktivitások várják a fesztiválozókat egy-két frissítő jegestea vagy koktél mellett. A hely tetőterasza ideális arra, hogy a baráti társaságok feltöltődjenek a napfény energiájából, a bárban pedig kipróbálhatják például az új, cukormentes mangóízű zöldteát. Ez magában is remek frissítő, de a vendégek megkóstolhatják valamelyik jegestea alapú alkoholos vagy alkoholmentes koktélban is - mint a Mango on the Beach vagy a Tea-Time Gimlet -, hiszen a nyári melegben egy hűsítő és ízekben gazdag ital a legjobb választás egy jó beszélgetéshez.

A barátokkal eltöltött minőségi időn túl, a fesztivál-élményhez a koncertek is hozzá tartoznak, amit lehet élvezni a tömegben tombolva, vagy a színpadtól kényelmes távolságban, egy jegesteával a kézben. A hangulat itt is adott, a frissítő emlékeket pedig egy GIF- és szelfigéppel megörökítve garantáltan nagy sikert lehet aratni.

Forrás: FLOW PR

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2218187341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása