Billie Eilish: a Szigeten találkozunk!
2023. június 19. írta: Kultúrjunkie

Billie Eilish: a Szigeten találkozunk!

unnamed_2_71.jpg

Billie Eilish, az idei Sziget kétségtelenül egyik legjobban várt sztárja videóban üzent a fesztivál látogatóinak, hogy már nagyon várja a találkozást. A video itt látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés

 

Augusztus 15-én lép a Sziget Nagyszínpadára korunk egyik legnagyobb sztárja, Billie Eilish. Az Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas énekesnő először lép fel Magyarországon. Most üzent is rajongóinak. „Sziasztok srácok! Itt Billie és csak azt akarom mondani, hogy már alig várom, hogy lássalak titeket a Sziget Fesztiválon, Budapesten, augusztusban. Ott találkozunk!”

Úgy tűnik, a Szitizenek is tűkön ülnek már, mert a jegyek igencsak fogynak. Azért a Sziget weboldalán még akad néhány jegy, ráadásul június 13-án este 23 óráig még olcsóbban.

Forrás: Sziget Fesztivál

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4318149700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása