Az Imagine Dragons új számával debütál a Coca-Cola platformja, ami előadói és nagyszabású fesztivál-együttműködésekkel jelentkezik a nyáron
2023. július 05. írta: Kultúrjunkie

Az Imagine Dragons új számával debütál a Coca-Cola platformja, ami előadói és nagyszabású fesztivál-együttműködésekkel jelentkezik a nyáron

h264469_p599411_tccc_summer2023_festivalseasonskycl_hungary_1185x1750mm.jpg

A Coca-Cola felejthetetlen zenei nyarat ígér a rajongóknak 2023-ra: a COKE STUDIO™ zenei platformján keresztül vadonatúj, magával ragadó zenei élményeket kínálnak Európa-szerte és azon túl. Az új zeneszámokkal, elképesztő mixekkel, a COKE STUDIO™ élő zenei eseményekkel és a szezon legnagyobb és legjobb fesztiváljaival a Coca-Cola "igazi varázslatot" hoz 2023 nyarára. Magyarországon idén nyáron számos fesztiválon is találkozhatnak a rajongók a Coke márkával, a COKE STUDIO™ pedig három rendezvényen lesz jelen.

A Coca-Cola bemutatta a COKE STUDIO™ első eredeti zeneszámát: a "Be Who You Are (Real Magic)" himnuszával és klipjével indítja el az idei nyári szezont. A Grammy-díjas amerikai dalszerző és zenész, Jon Batiste által írt és előadott új számban - amely az önmagunkhoz való hűség erejét ünnepli - a NewJeans, J.I.D, Camilo és Cat Burns működnek közre.

A legfrissebb meglepetés, hogy megérkezett a COKE STUDIO™-ba az idei Sziget fesztiválon is fellépő Imagine Dragons és az Inner City Youth Orchestra of Los Angeles közös alkotása, a "Symphony" is, amely a COKE STUDIO™ YouTube csatornáján már megnézhető.

A COKE STUDIO™ platform a nyár folyamán még több egyedi zenei tartalmat kínál majd, így például 9 vadonatúj, több előadóval készült, különböző stílusokat ütköztető dallal világszerte, amelyeket létrehozásában olyan előadók vesznek részt, mint például Sam Smith. Mindegyik előadó saját exkluzív COKE STUDIO™ sessiont is rögzített, amely júniusban és júliusban minden zenei platformon elérhető lesz a zenerajongók számára.

Az első himnusz megjelenéséről Jon Batiste így nyilatkozott: "Büszke vagyok arra, hogy a Coca-Colával együttműködve a támogatás és az emberség üzenetét oszthatom meg a világgal a zenémen keresztül. A Coke Studio platformja összehozza a különböző kultúrák előadóit, hogy együtt ünnepeljük kulturális különbözőségeinket és mindannyiunk végső egységét. Ez egy olyan nem hagyományos, innovatív megközelítés, amely nagyon közel áll hozzám. Amikor a "Be Who You Are (Real Magic)" című számot írtam, az inspirált, hogy egy olyan himnuszt alkossak, amely megragadja az igazi varázslatot, ami akkor történik, amikor őszintén megmutatjuk magunkat másoknak. A himnuszban a világ minden tájáról érkező új barátaim, ezek a fenomenálisan különleges művészek: NewJeans, Camilo, J.I.D és Cat Burns mutatkoznak be. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, és remélem, hogy ez a rajongók számára is nyilvánvaló lesz."

A határtalan kreativitás és a COKE STUDIO™ platform páratlan új zenéi mellett élő zenei élményekkel is gazdagodhatnak a rajongók, akik a Coca-Cola révén Európa legnépszerűbb fesztiváljára is eljuthatnak, így kerülve még közelebb az élő zenei tartalmakhoz. Idén nyáron a Coca-Cola és a Fanta ízek, valamint a Sprite termékek csomagolásával egy óriási promóció keretében a fogyasztók zenei és nyári nyereményeket, például fesztiváljegyeket és nyereménytárgyakat nyerhetnek. Emellett a COKE STUDIO™ Live Meet-Ups fellépőivel is garantálják a felejthetetlen zenei pillanatokkal teli szezont.

Magyarországon idén nyáron három fesztiválon is találkozhatnak a rajongók a COKE STUDIO™-val. Az együttműködő rendezvények között ott lesz a magyarországi Sziget Fesztivál is, ahol a nagyszínpaddal szemben, valamint a Coke Studio Experience nevű helyszínen találkozhatnak a márkával. Utóbbi, a tavalyinál lényegesen nagyobb bulihelyszínén a nagyszínpad program szünetei alatt és a koncertek után közkedvelt magyar DJ-k egész éjjel játsszák a legnagyobb slágereket, emellett a szerencsések backstage túrán is részt vehetnek. A SZIN Fesztiválnak idén a Coca-Cola lesz a névadó szponzora: itt akár a nagyszínpadra kiváló rálátást biztosító COKE STUDIO hangosító toronyba, illetve annak tetejére is feljuthatnak a látogatók. A torony nagyméretű kivetítőjén pedig távolabbról is követhetők majd a koncertek. Idén újdonságként az Inota Fesztiválon is lesz COKE STUDIO™. Mindezek mellett számos más hazai fesztiválon is jelen lesz a Coca-Cola márka.

A neves nemzetközi együttműködő rendezvények a következők:

    • Lollapalooza, Stockholm, Sweden (June 29-July 1)
    • Tomorrowland, Boom, Belgium (July 21-23 and July 28-30)
    • Lollapalooza, Paris, France (July 21-23)
    • Lollapalooza, Chicago, US (August 3-6)
    • Untold, Cluj-Napoca, Romania (August 4-7)
    • Sziget, Budapest, Hungary (August 10-15)
    • Coca-Cola Music Experience, Madrid, Spain (September 1-2)
    • Lollapalooza, Berlin, Germany (September 9-10)
    • Coachella, California, USA (April 2024)

A Coca-Cola és a Fanta ízek, valamint a Sprite termékek promóciós csomagolásain a Coca-Cola alkalmazásra QR-kódok találhatók majd. Ezeken keresztül nemcsak a kupakokon és nyitófüleken található promóciós kódok tölthetők fel számos nagyszerű zenei nyereményért, hanem különböző tartalmakhoz, játékokhoz is hozzá lehet férni, köztük a Coke Studio Zenetárhoz. A promóciós csomagolások már megtalálhatók a boltok polcain.

A COKE STUDIO™ platform egy valódi, határok nélküli alkotó- és együttműködési tér a feltörekvő és befutott zenei művészek között világszerte. A zenei alapú szórakoztatás világvezetőjével, a Universal Music Grouppal együttműködve ritka lehetőséget kínál a világ minden tájáról érkező művészeknek, hogy kreatívan együttműködjenek és kísérletezzenek különböző kultúrák hangzásvilágát, műfajait ötvözve, új zenéket hozzanak létre, és elérjék a globális közönséget - legyen szó akár pandzsábi zenéről az Egyesült Államokban, akár dél-afrikai beatekről Indiában.

A COKE STUDIO™ 2023 művészei:

  • Camilo (Colombia) 
  • NewJeans (Korea)  
  • J.I.D (US) 
  • Cat Burns (UK)
  • Imagine Dragons (US) 
  • Sam Smith (UK) 
  • Diljit Dosanjh (India/Canada) 
  • Evdeki Saat (Turkey) 
  • Inner City Youth Orchestra of Los Angeles (US)    
  • Nasty C (South Africa)
  • Jessie Reyez (US)
  • Shae Gill (Pakistan) 
  • Shreya Ghoshal (India)    
  • XIN LIU (China) 
  • Zack Tabudlo (Philippines)
  • Afroto (Egypt)

Részletes információ a promócióról: https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/festival-season

Forrás: VMLY&R

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6518160530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása