Elképesztő rekordokat dönt Miley Cyrus új slágere
2023. január 31. írta: Kultúrjunkie

Elképesztő rekordokat dönt Miley Cyrus új slágere

miley-cyrus-flowers-sajto.jpg

Miley Cyrus "Flowers" című újdonsága világszerte slágerlistarekordokat állít fel, a Spotifyon pedig ez a felvétel lett minden idők legtöbbször meghallgatott dala a megjelenés hetében közel 100 millió lejátszással. Magyarországon is egyre növekvő népszerűség övezi: a Hivatalos magyar slágerlisták Stream Top 40 összesítésének #1 pozíciójában debütált. Ráadásul az elmúlt héten rekord mennyiségű, több mint 660 ezres audio streaming eredményével immár az egy héten legtöbbször meghallgatott sláger címét is elnyerte. A "Flowers" eközben a Single Top 40 slágerlista #1 helyét is megszerezte!

Az önszeretet himnuszaként elhíresült dalnak hála Miley Cyrus jelenleg a toplisták királynője hazánk mellett többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Kínában, Írországban, Új-Zélandon, Portugáliában, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is, de az énekesnő a legendás amerikai Billboard Hot 100 első helyét is magáénak tudhatja - mégpedig szintén a premier hetétől kezdve. Ezzel a "Flowers" a 2013-as "Wrecking Ball" című sláger nyomdokaiba lépett, mellyel Miley Cyrus három héten keresztül uralta az ikonikus listát.

unnamed_1_92.jpgA track Miley Cyrus 2023. március 10-én érkező, "Endless Summer Vacation" című albumának előfutára. A disco és funk elemekkel ízesített popdalt az énekesnő rajongóinak dedikálta, a fülbemászó felvétellel arra szeretné bíztatni őket, hogy minden körülmények között szeressék önmagukat. Büszkeségre okot adó magyar szál a történetben, hogy a "Flowers" látványos videóklipjének a Los Angelesben élő, díjnyertes Rév Marcell volt az operatőre.

SLÁGERLISTA-TÖRTÉNETI TÉNY:

A 2013 októberében indult hazai Stream Top 40 slágerlista történetének 1. hetén épp Miley Cyrus akkori favoritja, a "Wrecking Ball" volt - akkor újdonságként - az 5. leghallgatottabb dal. 

Forrás: lightmedia

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4918038272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása