Mondj búcsút a pattanásoknak - svéd stílusban!
2023. június 20. írta: Kultúrjunkie

Mondj búcsút a pattanásoknak - svéd stílusban!

A FOREO, a világ vezető beauty-tech bőrápolási márkája bemutatta a pattanások elleni legújabb fegyverét - a svéd pattanáskezelési rutint!

foreo_espada_espada_bha_pha_blemish_solution_3.jpg

Az akne az egyik leggyakrabban előforduló bőrprobléma a világon. A piacon számtalan termék megtalálható, amelyek egytől egyig mind tiszta bőrt ígérnek, de sok termék nagyon durván bánik a bőrrel, és még inkább ront a bőr állapotán. Az utóbbi években egymás után ömlenek ránk a közösségi médiából a csodálatos eredményekkel kecsegtető bőrápolási rutinok, amelyek még több termék használatát követelik meg, teljesen feleslegesen, az eredmény pedig a legtöbbször csalódás.

De mi van akkor, ha mégis létezik egy olyan rutin, amely valóban megoldást jelent minden bőrproblémára? A FOREO svéd pattanáskezelési rutinja garantált eredményt hoz. Ez a rutin egy olyan felhasználóbarát rendszer, amelynek sikerességét a márka ikonikus termékeinek klinikai tesztjei támasztanak alá. A mindössze 3 lépéses kezelést alapos tisztítással kezdjük, ehhez kiváló társ a LUNA™ 4 arctisztító és masszázs eszköz. A rutint az ESPADA™ gél, + ESPADA™ pattanáskezelő toll hatékony, de kíméletes párosával fejezzük be.

A FOREO svéd szépségápolási rutinja a funkcionalitásra és a valós eredményekre épül, a bonyolult arcápolási szokásokkal szemben. Holisztikus megközelítésre törekszik, azaz technológiája egyszerűen azon alapul, hogy a már bevált módszereket alkalmaz. A márka termékei gyengédek a bőrhöz, miközben szalonszerű eredményeket nyújtanak.

Az egészséges bőr mindig az alapos tisztítással kezdődik. A LUNA™ 4 arctisztító és masszázs eszköz mélyen tisztítja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződések, a felesleges faggyú és a sminkmaradványok mintegy 99%-át. A LUNA™ 4 személyre szabott tisztítási élményt kínál: a 16 fokozatban állítható T-Sonic pulzáció által mindenki saját igényeinek megfelelően változtathat a kezelések intenzitásán.

A második lépés az ESPADA BHA+PHA pattanások elleni gél felvitelével kezdődik. A pattanásos bőrre fejlesztett gél a FOREO kék LED-fénnyel és T-Sonic™ pulzálással aktiválható. A 2%-os szalicilsav és varázsmogyoró-kivonatot tartalmazó készítmény hatékonyan szabadítja fel az eltömődött pórusokat és gyengéden hámlaszt. A gyulladt területeket a niacinamid és a teafaolaj nyugtatja, így zsugorítja a bőrhibák méretét és láthatóan halványítja az apró tökéletlenségeket. Emellett segít csökkenteni a bőrpírt és az irritációt, valamint minimalizálja a további kipattogzások kialakulását. A helyileg alkalmazható ESPADA™ gél panthenolt és laktobionsavat is tartalmaz, hogy megnyugtassa és hidratálja a kezelt területet, megelőzve a túlzott kiszáradást és hámlást, miközben eltünteti a bőrhibák nagy részét.

Kép: ESPADA és ESPADA BHA+PHA pattanások elleni gél

Az utolsó és kulcsfontosságú lépés, amely ezt a FOREO féle pattanáskezelést egyedivé teszi, és egyben kiemeli a többi beauty-tech márka közül, az az ESPADA™ pattanáskezelő toll használata.

Ez egy olyan orvostechnikai eszköz, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan és hatékonyan javítja az aknéra hajlamos bőr állapotát. A készülék kék a LED-fényt és a T-Sonic™ pulzációs technológiát kombinálva pusztítja el azokat a bőr rétegeiben megbújó baktériumokat, amelyek felelősek a pattanásokat kialakulásáért. Az eszköz egyúttal fokozza a mikrokeringést a szövetekben, növelve a problémás terület oxigén- és tápanyagellátását. Az arcbőr így gyorsabban képes megújulni és a problémás területek is hamarabb gyógyulnak.

A FOREO hatékony pattanáskezelő készülékeit keresd a Douglas.hu oldalán, most akár 20% kedvezménnyel! Az ESPADA BHA+PHA pattanások elleni gélt pedig megtalálod a DM üzleteiben! 

Forrás: Twincom PR Consultancy

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7618150038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása