Több mint 420 ezren Szigeteltünk idén!
2023. augusztus 16. írta: Kultúrjunkie

Több mint 420 ezren Szigeteltünk idén!

A jövő évi dátum pedig augusztus 7-12.

367686717_668621618636271_4484011584780518337_n.jpg

Idén is többszázezer látogató élhette át a Szabadság Szigetének egyedi életérzését és azt a hatalmas változást, amin átesett a fesztivál. A programkínálat színesebb volt, mint valaha, mint ahogy a Sziget látványvilága is visszakapta régi fényét és szolgáltatásaiban is nagyot újított a fesztivál a korábbi alkalmakhoz képest. Jövőre jön a jubileumi, 30. (harmincadik) Sziget, már azt is tudjuk mikor: augusztus 7-12 között ünnepelhetjük a jeles alkalmat, amire egy különleges jegyakcióval, már pár nappal a fesztivál zárása után bebiztosíthatjuk helyünket.

Akik már többször jártak a Szigeten, a nagy változásra csodálkoztak rá, akik először, azokat az egyedi élmény szippantotta be az idei fesztiválon. Akár ezért, akár azért, a Sziget valóban nagyot fejlődött minden tekintetben. Már csak elfelejtett múlt volt a levegőben kúszó porfelleg, vagy a mobil wc-k letűnt világa. Szebbek lettek a színpadok, de a telepített konténer wc-k is, mint megannyi látványelem illeszkedtek be a fesztivál megjelenésébe, mindig tisztán várva a közönséget. Visszatértek az izgalmas dekorelemek, az Art of Freedom lenyűgöző alkotásai is. Soha ekkora kínálattal és ilyen kényelmi szolgáltatással nem állt elő korábban a fesztivál vendéglátása, tovább bővült a VIP élmény és a kempingek szolgáltatásai is nagyobb változatosságot mutattak. A fű pedig boldogan zöldellt végig a fesztivál alatt, mintha frottír zokniban menetelt volna rajta napi többtízezer ember, színpadtól sátorig – és vissza.

„Nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. Sikerült, egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez” – mondta Kádár Tamás. „Örömmel nyugtáztuk, hogy a tavalyi, még a pandémia nyűgjeit nyögő év után mennyire nagy az érdeklődés a Sziget iránt. Idén sem panaszkodhatunk a látogatószámra, és bízunk abban, hogy a megújulás hírét sokan viszik majd szét szerte a világban” – tette hozzá Kádár, aki azt is elárulta, hogy két közel teltházas nappal, s a Sziget végéig összesen valamivel több, mint 420.000 összlátogatóval számolnak.

És egy örömteli hírt, egyfajta jubileumi ajándékot is bejelentett a főszervező. „Jövőre 30. alkalommal fogunk együtt ünnepelni a Szabadság Szigetén. Ebből az alkalomból augusztus 17-én este 8-tól, 48 órán keresztül nagyon különleges áron vásárolhatnak a Szitizenek 6-napos bérletet vagy VIP bérletet, de készülünk egy új bérlet verzióval a 21 éves vagy annál fiatalabb látogatóinknak is” – mondta Kádár, aki hozzátette, hogy a részletek miatt érdemes a Sziget weboldalát és social felületeit árgus szemekkel figyelni.

Sajtóinformáció: Sziget Sajtóiroda

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2718194459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása