Organika Hangutazás x Ohnody
2023. május 09. írta: Kultúrjunkie

Organika Hangutazás x Ohnody

Engedd be a zenét, és add át magad a nyugalomnak!

Május 13-án 15:00-kor lesz az Organika Hangutazás debütáló alkalma a Turbinában, Ohnody-val kiegészülve. Ha kicsit lelassítanál és kikapcsolnád a hétköznapokat, ott a helyed!
dori.JPG

Az Organika Hangutazás egy alapzenével összehangolt hangfürdő, meditatív dallamokkal a megfáradt agynak és testnek, amibe egy ponton az elektronikus zene is bekúszik. Hozd el a polifoam-od vagy a pokrócod, amin kényelmesen tudsz ülni/feküdni/jógázni/táncolni, amire úgy érzed, majd szükséged lesz a hangfürdő közben. A lényeg a szabad asszociáció, a résztvevőre hagyva, hogy eldöntse, milyen tevékenységet kíván a teste a hangfürdő alatt.

Egy kis ízelítő a projektből:
A projekt megálmodója és alkotója, Szirtes Adél évek óta lép fel különböző eseményeken handpannel, miközben elkezdte elsajátítani az egyéb gyógyító hangszerekkel való zenélést is. Az Organika Hangutazást azért hozta létre, hogy népszerűsítse generációja számára is a lelassulást. Hangutazását - saját ízlése szerint - elektronikus zenével fűszerezte meg producerével, D.Komssal.
dori1.jpg
Adél más zenészeket is szívesen bevon a projektbe, így ez alkalommal a Turbinában Hegyi Dóri, azaz Ohnody fogja elvarázsolni hangjával a közönséget- énekkel vezetett meditációval.
A hangutazás kb. 1 óra hosszú foglalkozást jelent.
Kapunyitás: 14:30
Start: 15:00
Jegyár: 2000 Ft (helyszínen)
Biztosítsd be helyed előzetes regisztrációval:

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3318120220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása