Előkelő brit slágerlistákra is felkerült a Dirty Slippers legújabb dala!
2023. április 30. írta: Kultúrjunkie

Előkelő brit slágerlistákra is felkerült a Dirty Slippers legújabb dala!

dsc04159.jpg

Március elején hangos volt a hazai sajtó a hírtől: a Dirty Slippers - Honest kid című dala, több brit rádióállomás slágerlistájára is felkerült. Ausztráliától USA-ig pedig számos rádióban bemutatták a zenekar a legendás, londoni, Abbey Road stúdióban felvett dalai közül az elsőt. 

A sikertörténet folytatódik,  április 26-án a Dirty Slippers videóklipje nemzetközi premierekkel debütált többek között USA, Nagy-Britannia, Skandinávia, Franciaország, Brazília, India, Egyiptom, Ausztrália és Románia rangos online zenei felületein is.  

A Honest kid videoklipjét Sárváron, a Nádasdy-vár patinás dísztermében forgatták, ahol Ferenczi Bebi doboshoz és Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitároshoz csatlakozott George Shilling producer is, aki készségesen nyilatkozott is a közös munkáról:

- Számos fantasztikus zenekarral dolgozhattam az elmúlt évtizedekben, a Primal Scream-tól, Frank Turner-en és a Spencer Davis Group Steve Winwood-ján keresztül a Dire Straits-ből ismert David Knopfler-ig. Mára az egyik kedvenc projektemmé vált a Dirty Slippers, akikkel egy csodálatos angol nyelvű lemez megalkotásán dolgozunk az Abbey Road-on, valamint az évek alatt jóbarátokká is váltunk. Nagyon örülök, hogy a Honest kid fantasztikus daluk klipjében is együtt szerepelünk, boldogan fogadtam el a meghívást és játszottam csellón. Remeknek tartom a végeredményt és remélem mindenkinek tetszeni fog! Megérdemlik, hogy világszerte megismerjék Őket, nem csak Magyarországon. 

A zenekart élőben legközelebb pedig május 12-én láthatjuk Ecseren, a Sportpályán, másnap, 13-án pedig Gyulán, a Virágok Fesztiválja nagyszínpadán mielőtt visszatérnek Angliába, az Abbey Road-ra.

Sajtóinformáció: Lobó-Szalóky Lázár

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5518114034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása