Itt a Follow The Flow új dala!
2023. március 29. írta: Kultúrjunkie

Itt a Follow The Flow új dala!

Amit sokan már kívülről fújtak jóval a megjelenése előtt

unnamed_8_16.jpg

Hamarosan – másfél év után – új nagylemezzel jelentkezik napjaink meghatározó hazai együttese, a Follow The Flow – az új album első dala pedig máris sláger.
 
Szélcsend hivatalosan még csak most jelent meg a YouTube felületén, ám napok óta hangos tőle a TikTok: Szakács Gergő mini-flashmob keretében Budapest több pontján is előadta a dal refrénjét, ami óriási sikert aratott a járókelők között.

„Ha sok volt a sötét és előjön a fény, az árnyékom elől is menekülök” – hangzik a Szélcsend egyik sora, s ez előrevetíti az áprilisban érkező, Egyedül a sötétben című nagylemez egyik fő motívumát is, ugyanis azon a fény-árnyék ellentét kap kiemelt szerepet szó szerinti és átvitt értelemben is. Senki ne gondolja azonban, hogy egy mélabús albummal áll elő a trió, sőt: a dallamok szokás szerint azonnali dúdolgatásra születtek, a szövegek pedig elgondolkodtatnak arról, hányféle árnyalata van az egyedüllétnek – néha mekkora szükségünk van rá például, és mennyire fel tud tölteni. A Szélcsendhez természetesen videoklip is készült, melyet Büki Balázs rendezett.

Borítókép: Bodnár Dávid
Sajtóinformáció: Boros Fruzsina - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4618084006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása