Meglepetés klippel kíván boldog ünnepeket Dzsúdló!
2023. december 23. írta: Kultúrjunkie

Meglepetés klippel kíván boldog ünnepeket Dzsúdló!

tavaly.jpg

Egy életveszélyes szerelem, egy srác, akinek a nyomában az alvilág és a zsaruk is, sok vér és egy féktelen hajsza, amelynek végén… hát, ezt nem fogjuk elspoilerezni!

Mindenki nyugodjon le, Dzsúdlóval minden oké, csak hozott egy kis meglepit a rajongóknak az ünnepekre. A Kincugin megjelent drum and bass-alapú Tavaly télen című dalhoz az Angliában élő fiatal rendező, Mikó Márk készített videót (vágó: Vecsernyés István, utómunka: Szűcs András). A kisfilm pont olyan BPM-számon pörög, mint a trekk maga: akciófilmnek is beillene.

Bankot ugyan szerencsére nem rabolt, de nagyot ment idén kedvenc faszitok: kiadta Kincugi című nagylemezét, megduplázta hallgatottságát, telt házat csinált a Budapest Parkban, fellépett a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán, decemberi Aréna-koncertjére pedig elővételben elfogyott minden jegy. 
Ahogy a Tavaly télen szövegében áll: közeleg a vége – de szerencsére csak ennek az őrült tempójú, Lanciával száguldozós évnek. December 29-én ez a dal is pörög majd az Arénában – jövő télen is emlegetni fogjuk!

Sajtóinformáció: Boros Fruzsina - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6418287329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása