Máris TikTok-trend a Follow The Flow új dala
2023. március 23. írta: Kultúrjunkie

Máris TikTok-trend a Follow The Flow új dala

És még meg sem jelent...

unnamed_3_56.jpg

Tizenkét óra alatt már egymillióan látták, két nap alatt majdnem 250.000 lájkot kapott TikTokon az a videó, amelyben először hallható a Follow The Flow hamarosan megjelenő albumának első dala. Szakács Gergő a 4-es metrón, egy mini flashmob keretében mutatta be a Szélcsend című szám refrénjét – hangszeres kíséret nélkül, kórus segítségével.

A performanszról videósorozat is készült – ennek első darabja örvend máris elképesztő népszerűségnek TikTokon. A kisfilmben jól látszik, hogy a metrón utazók először meglepetten figyelik Gergő produkcióját, aztán fülig érő szájjal kezdték videózni, amit hallanak. Az máris egyértelmű, hogy a Szélcsend újabb közönségkedvenc lesz: már terjednek a különböző reakcióvideók. 

A sorozat következő epizódjai érkeznek az együttes TikTok-oldalára, annyit elárulhatunk: a Szélcsend minden szerelvényen nagy sikert aratott.

A Follow The Flow új albuma májusban érkezik, a lemezbemutató koncert május 27-én lesz a Budapest Parkban. 

A videó megtekinthető itt

@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő � #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound - Follow The Flow

Forrás: Boros Fruzsina / Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr618078928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása