A szerelmesek ünnepén lepd meg kedvesed egy romantikus reggelivel, amelynek tökéletes kísérője egy-egy csésze ellenállhatatlan Nespresso kávé. A megszokott Nespresso néhány merész íz és egy kis csokoládé segítségével pár perc alatt mesés kávékülönlegességé varázsolható.
VERTUO KÁVÉRECEPTEK
ESPRESSO FEHÉR CSOKOLÁDÉS-MÁLNÁS TEJSZÍNHABBAL
Hozzávalók
- 20 ml tejszín
- 1 Nespresso Vertuo Toccanto kávékapszula
- friss málnadarabok vagy liofilizált málna
- fehércsokoládé-forgács
Eszközök
- habszifon
- kis méretű kávéscsésze
Elkészítés
- A tejszínt öntsük egy 250 ml-es habszifonba, és készítsünk belőle tejszínhabot.
- Készítsük el a Nespresso Vertuo Toccanto kávét (40 ml) az előkészített csészébe.
- Halmozzuk a habot a kávé tetejére, majd díszítsük málnadarabokkal. A tetejét szórjunk meg fehér csokoládéval.
KÓKUSZOS-VANÍLIÁS ESPRESSO MACCHIATO RÓZSASZIRMOKKAL
Hozzávalók
- vaníliaszirup
- kókuszreszelék
- 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú tej
- 1 Nespresso Vertuo Toccanto kávékapszula
- étcsokoládé-forgács
- ehető szárított rózsaszirmok
Eszköz
- kis méretű kávéscsésze
Elkészítés
- Csorgassunk vaníliaszirupot egy átlátszó kávéscsésze peremére, majd szórjunk rá kókuszreszeléket.
- Öntsünk 100 ml 1,5%-os tejet a Nespresso Barista receptkészítőbe vagy egy tejhabosítóba. Előbbi esetben válasszuk ki a „Café Viennois” receptet. A tejhabosítóval készítsünk tejhabot.
- Készítsük el a Nespresso Vertuo Toccanto kávét (40 ml) az előkészített csészébe.
- Kanalazzunk a kávé tetejére az elkészült tejhabból, majd szórjuk meg csokoládéforgáccsal és díszítsük szárított rózsaszirommal.
ORIGINAL KÁVÉRECEPTEK
ESPRESSO FEHÉR CSOKOLÁDÉS-MÁLNÁS TEJSZÍNHABBAL
Hozzávalók
- 20 ml tejszín
- 1 Nespresso Paris Espresso kávékapszula
- friss málnadarabok vagy liofilizált málna
- fehércsokoládé-forgács
Eszközök
- habszifon
- kis méretű kávéscsésze
Elkészítés
- A tejszínt öntsük egy 250 ml-es habszifonba, és készítsünk belőle tejszínhabot.
- Készítsük el a Nespresso Paris Espresso kávét (40 ml) az előkészített csészébe.
- Halmozzuk a habot a kávé tetejére, majd díszítsük málnadarabokkal. A tetejét szórjunk meg fehér csokoládéval.
KÓKUSZOS-VANÍLIÁS ESPRESSO MACCHIATO RÓZSASZIRMOKKAL
Hozzávalók
- vaníliaszirup
- kókuszreszelék
- 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú tej
- 1 Paris Espresso kávékapszula
- étcsokoládé-forgács
- ehető szárított rózsaszirmok
Eszköz
- kis méretű kávéscsésze
Elkészítés
- Csorgassunk vaníliaszirupot egy átlátszó kávéscsésze peremére, majd szórjunk rá kókuszreszeléket.
- Öntsünk 100 ml 1,5%-os tejet a Nespresso Barista receptkészítőbe vagy egy tejhabosítóba. Előbbi esetben válasszuk ki a „Café Viennois” receptet. A tejhabosítóval készítsünk tejhabot.
- Készítsük el a Nespresso Paris Espresso kávét (40 ml) az előkészített csészébe.
- Kanalazzunk a kávé tetejére az elkészült tejhabból, majd szórjuk meg csokoládéforgáccsal és díszítsük szárított rózsaszirommal.
További izgalmas kávérecepteket a www.nespresso.com oldalon találhatsz.
Forrás: Next9 Communications
(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)