Megérkeztek a Starbucks elképesztően finom tavaszi italkülönlegességei
2024. március 05. írta: Kultúrjunkie

Megérkeztek a Starbucks elképesztően finom tavaszi italkülönlegességei

starbucks_spring_2.jpg

A tavasz a legjobb időszak a változtatásra. Éljünk át olyan új élményeket, amelyekkel eddig csak kacérkodtunk, és merjük elengedni a nem működő szokásokat! A kis és nagy döntésekhez hozta el a Starbucks szezonális kedvenceit és újdonságait, hogy a sellő magabiztosságával úszhassunk az árral vagy épp azzal szemben. 

Az évszakváltozás nem merül ki a kevesebb réteg ruhában, a hosszabb nappalokban és a lágyabb időjárásban. A tavasz a megújulás pezsgő izgalmát rejti, ami megjelenik a Starbucks tavaszi italkülönlegességeiben is. Élvezd az újra színre lépő kedvenceket, vagy lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki egy új ízvilágot!

A Starbucks szezonális kávéi jegességgel és meglepő színekkel ráznak ki a téli kabátból

A meleg napsütéssel együtt a jeges kávék koronázatlan uralkodói, az Iced Oat Shaken Espresso italok is visszatérnek. A hagyományos ízvilágok mellett újra hódít a tavalyi év nagy vegán kedvence, a pirított vaníliás Iced Toasted Vanilla Oat Shaken Espresso, de a váratlan párosok kedvelői sem maradnak újdonság nélkül. Esetünkben a Caramelised Macadamia Oat Latte hűvös, mégis szenvedélyes párja, a makadámdió és a karamella aromájával fűszerezett új Iced Caramelised Macadamia Oat Shaken Espresso lehet a befutó. Mindkét kávé alapja a lágyabb ízű Starbucks® Blonde Espresso Roast, amely egyedi aromájukat biztosítja.

starbucks_spring_4.jpg

Azok a vendégek, akik reusable cupba, termoszba kérik az italukat, rengeteget tesznek a környezet megóvásáért, amelyet a kávézólánc 200 forintos kedvezménnyel köszöni meg. Az abszolút újonc a tavaszi merészség jegyében született a keleti üdeség és a nyugati játékosság innovatív találkozásából. Az Iced Strawberry Matcha Latte tökéletesen vegyíti a matcha karakteres ízét vaníliával, ezt az ízkombinációt pedig az eperhab könnyedsége teszi teljessé.

Ha tavasz, akkor cseresznyefa-virágzás, amely egyszerre hirdeti az örök körforgást és a vágyak megélését. Épp úgy, ahogyan a Starbucks szezonális szemeskávéja, a Spring Season Blend. Idén a Latin-Amerikából és Ázsia-csendes-óceáni térségből származó mézbokor és kakaós aromájú kávékeverékkel köszöntjük a tavaszt.

Sétálj be a változás és a változatosság ajtaján a Starbucks közel 40 magyarországi kávéházának egyikébe, vagy gurulj be a tavaly decemberben nyílt Drive-Thru kávézójába, de a tavasz legizgalmasabb ízeit akár házhoz is rendelheted. Hiszen a kávéélmény mindenkié, ahogyan a megújulást hozó döntések felszabadító ereje is.

Forrás: FLOW PR

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4818346555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása