Outfitek szilveszterre és farsangra a MODIVO szerint
2022. december 20. írta: Kultúrjunkie

Outfitek szilveszterre és farsangra a MODIVO szerint

221118_modivo_0966.jpg

Ha estélyi ruha divatról van szó, egy dolog biztos: a báli ruhák mindent visznek. A minimalizmusnak, bár a mindennapi öltözködésünk szerves része, este nincs helye. A jelentős eseményekre olyan összeállításokat keresünk leginkább, amit a világ legnagyobb vörös szőnyegén, a Met-gálán láthatunk. Az ismert márkák visszatérnek a csillogáshoz és a régi hollywoodi esztétikához, míg a szupermodellek és influencerek a gyakorlatiasságot tündöklésre cserélik. A nude színű műszőrme, a színpadias báli ruhák, a vízfestékhez vagy diszkógömbhöz hasonlóan csillogó anyagok és a 2000-es évek eleji aszimmetrikus, testhez álló minták újra divatosak.

A csillogó, millió színben pompázó és fényvisszaverő felületek az idei év vezető trendjei. A tükröződő ruhák az esti dress code meghatározó részévé váltak, míg a vizet idéző anyagokból készült ruháknak szintén a ruhatáradban van a helyük. A buli szezonra a MODIVO egy csillogó ezüst Kontatto ruhát javasol mély dekoltázzsal. Hasonló ajánlattal találkozhatunk a Selected Femme kínálatában - egy kis fekete koktélruha tengernyi flitterrel és puffos vállakkal.

221118_modivo_4356.jpgA naked dress nem hiányozhat a merészebbek ruhatárából. Milliónyi csillogó kristállyal díszített, átlátszó ruhák; nemcsak a vörös szőnyeges sztárok, de az influencerek is bolondulnak értük, akik a láthatatlan ruhákat nagy partikon vagy baráti találkozókon egyaránt viselik. A MODIVO-nál a naked dress darabokat többek között a Bruuns Bazaar kínálatában találjuk.

221118_modivo_3538.jpgEz a szezon egy érzelmekkel teli időutazás - egy olyan korba visz minket, amikor a divat számos átalakuláson ment keresztül, és a kísérletezés maga volt a divat. Az ezredfordulón születetteknek és a Z generációnak szánt, egyenesen a 2000-es évek elejéről származó trendek most a legkeresettebb divatirányzatok. A szőrme újra divatos: terjedelmes, vastag és természetesen műszőrme, mint ahogy azt az Elisabetta Franchi márkánál is láthatjuk. Az aszimmetria is igencsak népszerű: a fedetlen láb, kar vagy testrész jelenleg a legnépszerűbb alkalmi divattrend.

Az anyagokon továbbra is nagy a hangsúly: mivel egyre nagyobb figyelmet fordítunk a címkékre, ruháink anyagának összetételére, érdemes azt is figyelembe venni, hogyan simul az anyag a testre. Este mindenki igyekszik megvillantani az outfitjét, de a kényelem sem másodrangú kérdés. Természetesen a slip dress-t is a kényelmes választások közé sorolhatjuk, ami még mindig elég nagy népszerűségnek örvend. A klasszikus, krémszínű slip dress megtalálható MODIVO-n a Birgitte Herskind kínálatában, illetve annak merészebb mini változata a GUESS kollekciójában, acélzöld színárnyalatban.

A szinte folyékony szatén az avantgárd latexszel folytat küzdelmet a dobogóért. Az Y2K drapírozott estélyi ruhát a Babylon, míg az elegánsabb, földig érő maxi változatot a skandináv ROTATE márka kínálatában találjuk meg.

További inspirációért a farsangi ruhákhoz és más, ragyogó alkalmakhoz látogass el MODIVO webáruházába, vagy töltsd le az alkalmazást.

221118_modivo_0957.jpgmodivo.hu

@modivo.hu

#MODIVOHU

Fotók: Michał Dziedzic - MODIVO
Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9218007096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása