Ilyen, amikor beleszeretsz a legjobb barátodba
2022. október 31. írta: Kultúrjunkie

Ilyen, amikor beleszeretsz a legjobb barátodba

Sarah Adams könyve tökéletes választás az őszi estékre!

befunky-collage_31.jpg

Sarah Adams zseniális romkomja egy sokakat érintő pszichológiai problémát dolgoz fel roppant mókásan: mi van, ha beleszeretek a legjobb barátomba? Mi történik, ha annyira szeretem őt, hogy még a saját őszinte érzéseimet is letagadom, csak hogy megőrizzem a barátságunkat?

Létezik csak barátság férfi és nő között? Vajon nem jár több hátránnyal, mint előnnyel egy ilyen barátság, amikor az egyik fél óhatatlanul többet akar a másiktól? Tud úgy barátkozni egy nő és egy férfi, hogy ne ösztönösen az évezredek óta működő párkeresési stratégia kapcsoljon be a tudatalattijukban?

Házasodj össze a legjobb barátoddal, és garantált az örökkön örökké – tartják egyesek, míg mások kifejezetten óvakodnak attól, hogy gyengéd érzelmeket keverjenek egy baráti viszonyba. Vajon megéri-e kockáztatni, vagy többet ér a barátság, még úgy is, hogy sosem lehetünk igazán boldogok? 

Csalóka szerelem két főszereplője, a balettoktató Bree és az NFL-sztár Nathan kamaszkoruk óta a legjobb barátok, ismerik egymás rigolyáit, rezdülését és minden gondolatát. Vagyis utóbbit csak hiszik, mert mindketten azzal küzdenek, hogy nap mint nap megpróbálják leplezni a másik iránt érzett szerelmüket, nehogy a barátságuk rovására menjen a viszonzatlan vonzalom. Némi (nagyon sok) tequila, egy rossz helyen lévő riporter és egy virális videó után Bree és Nathan lesz Amerika új álompárja, ami egy visszautasíthatatlan reklámszerződést hoz magával – mindössze néhány hétig kell úgy tenniük, mintha szerelmesek lennének.

Mivel Breenek nagy szüksége van a pénzre, úgy döntenek, hogy eljátsszák a szerepet. De mi van akkor, ha nincs is szükség színészkedésre? Milyen praktikák vethetők be a legjobb barátod elcsábítására? Hány pontot kell kipipálni a randipuskán a sikerhez? Mi van akkor, ha a másik viselkedése minden egyes alkalommal jobban elbizonytalanít, hogy talán tényleg többet érezhet barátságnál? Mikor jön el az a pont, amikor már nincs értelme színészkedni? 

Sarah Adams regénye humorban és fordulatokban gazdag, porcukorral hintett bájos történet két barátról, akik annyira szeretik egymást, hogy nem merik bevallani az érzelmeiket, nehogy örökre elveszítsék a másikat. A Csalóka szerelem vicces szócsatákat, izzó levegőt és zárt ajtós románcot tartogat az olvasóknak két nehéz terhet cipelő ember főszereplésével, akik csak egymás társaságában tudnak igazán, önfeledten önmaguk lenni. 

Talán tényleg azoknak van igaza, akik szerint, ha a szerelmed a legjobb barátod is, abból baj nem lehet…

A szerző, Sarah Adams határozatlan, introvertált személyiség, két kislány anyukája, aki hozzáment a legjobb barátjához, és jobban szereti a rágcsikat, mint a rendes ételeket. Reméli, hogy mindig olyan történeteket ír, amelyek megnevettetik és talán megríkatják olvasóit; és amelyek elolvasása után azok boldogabb emberek lesznek.

Forrás: Next21 Kiadó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7917967126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása