Bobby Womack és Lana Del Rey közös dalával ünnepelhetjük a soulsztár utolsó lemezének évfordulóját
2022. június 12. írta: Kultúrjunkie

Bobby Womack és Lana Del Rey közös dalával ünnepelhetjük a soulsztár utolsó lemezének évfordulóját

bobby_womack_and_lana_del_rey_dayglo_refelction_orchestral_version_press_shot.jpg

10 éves évfordulóját ünnepli Bobby Womack soullegenda utolsó stúdióalbuma, a "The Bravest Man In The Universe". A jubileum emlékére az XL Recordings egy különleges verziót jelentetett meg a "Dayglo Reflection" című dalból.

Az újrakiadás zenekari hangszerelését Damon Albarn és Richard Russell végezték, de helyet kapott benne Womack eredeti vokálja, Lana Del Rey vendégvokálja, valamint néhány hangminta Sam Cooke-tól. Az élőben csupán egyetlen egyszer, 2012-ben, a Le Grand Journal című francia televíziós műsorban előadott R&B-remekmű emlékezteti a hallgatókat Bobby Womack páratlan hangjára.

A 2012 nyarán megjelent "Bravest Man In The Universe" belopta magát a rajongók és a szakma szívébe is. Ódákat zengett róla a Chicago Tribune, a Rolling Stone, a Pitchfork, az Entertainment Weekly és az NPR is. Ez volt Womack első saját anyaga 18 év kihagyás után. A korong társproducerei a most újrakiadott szerzemény közreműködői, Damon Albarn és az XL Recordings feje, Richard Russell voltak. Az albumot ide kattintva lehet végigpörgetni.

Forrás: lightmedia news

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6517855729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása