Kilépni a komfortzónából a szerelemben és a barátságban is - megállíthatatlanul beindult a Hűvös zenekar!
2022. május 26. írta: Kultúrjunkie

Kilépni a komfortzónából a szerelemben és a barátságban is - megállíthatatlanul beindult a Hűvös zenekar!

unnamed_1_87.jpg

A tavalyi Kikeltető tehetségkutató felbukkant együttes még a szárnyait bontogatja, máris új dallal és egy klippel jelentkeznek. A Hűvös egyedi stílusával rövid időn belül feltette magát a hazai zenei térképre. A négy szegedi egyetemista srác tervei szerint idén megjelenik debütáló albumuk is.

„A Legyen úgy a komfortzónából való kilépés kérdéseit feszegeti, legyen az a szerelemmel, barátsággal kapcsolatos szituáció vagy bármilyen más élethelyzet. Zeneileg ötvözi a ’60-as, ’70-es évek klasszikus rock hangzását egy modernebb, új hullámos zenei felfogással” – foglalja össze Vidiczki Zsombor frontember.

„Az ifjúság hite és elszántsága rendszerint nem ismer lehetetlent. Ékes bizonyíték erre a négy szegedi fiatalember esete, akik a pandémia nehézségei ellenére zenekart álmodtak, és immár csupán karnyújtásnyira vannak első albumuk megjelenésétől” – írta róluk a Délmagyar.

A Hűvös 2020 nyarán alakult alternatív pop/rock-ot játszó fiatal zenekar. Tagjai Vidiczki Zsombor (ének, gitár), Kormos Dénes (gitár), Mucsi Barna (dob), Kállay András (basszusgitár). A zenéjükben a 60-as évek klasszikus stílusait, gondolatait öltöztetik modern köntösbe, így igyekeznek a korszak szabadságérzetét visszaadni. Jelenleg az első nagylemezükön dolgoznak, amiben minél színesebben próbálják majd átadni az üzenetüket. Többször voltak a Carson Coma előzenekara, felléptek már az A38 hajón, a Szegedi Ifjúsági Napokon is.

 Forrás: Gold Record

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7617955528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása