Szakács Gergő eddigi legszemélyesebb dalához készült klip
2022. május 05. írta: Kultúrjunkie

Szakács Gergő eddigi legszemélyesebb dalához készült klip

unnamed_182.jpg

Nemrég megjelent, “Evolúció” című lemezének egyik friss trackjéhez forgatott klipet Szakács Gergő. A “Van-e még?” című dal az egyik legszemélyesebb az egész lemezről.

Az énekes-dalszerző mindig is úgy képzelte, hogy ennek a szerzeményének képi anyagában egy lány énekli majd a szövegét. “Trokán Nóri zseniálisan adja elő a dalban kavarodó érzéseket” - fogalmazott Gergő, és elárulta, minden, amit a számban hallani lehet, az egy szál gitárból jön. Az összes hangot ugyanazon a hangszeren vette fel az előadó, ettől még különlegesebb lett a dal.

“Mind a klipnél, mind a hangszerelésnél a lehető legtermészetesebb es letisztultabb irányt követtük. A klip rejtett vágásokkal készült, egysnittes jellege van. Még a dobokat is gitáron kopogva vettük fel Somogyvári Danival, a basszust is ugyanazon a gitáron, csak lejjebb hangolva, és pitchelve játszottuk fel.” A szerzemény videoklipjét a Final Productions készítette.

Sajtóinformáció: Léderer Fruzsina - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4517824247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása