10 évnyi történettel jelent meg Szakács Gergő szólóalbuma
2022. április 28. írta: Kultúrjunkie

10 évnyi történettel jelent meg Szakács Gergő szólóalbuma

szakacsgergo_1.jpg

A magyar popzene egyik legfontosabb előadójának lemeze 10 évnyi érzelmi és zenei evolúciót mutat be. A zenész-dalszerző nevét a Follow The Flow zenekarból mindenki ismeri, önálló dalaival is a slágerlisták élére törve lett az ország kedvence az évek során.

unnamed_180.jpg

Gergő mérföldkőhöz érkezett a most megjelenő "Evolúció" című albumával, hiszen ez az első szóló anyaga, ami összegyűjti alkotásait. Ahogy a cím is utal rá, a lemezen található 10 dal Gergő tíz évét követi végig, és olyan rádiós klasszikusok szerepelnek rajta néhány újdonság mellett, mint a YouTube-on többmilliós megtekintésnél járó K-é-p-t-e-l-e-n, Indulj el, és a legutóbbi single, a Nincsen út, amelyhez egy igazán látványos videoklip is készült Madeirán. Ezek mellett még egy József Attila versfeldolgozás is helyet kapott.

Az új dalokat április 28-án az Akvárium színpadán hallhatja először egyben a közönség.

Borítókép: Szakács Gergő
Sajtóinformáció: Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7217819003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása