FOREO tippek, hogy minden anya szíve elolvadjon!
2022. április 27. írta: Kultúrjunkie

FOREO tippek, hogy minden anya szíve elolvadjon!

Igazán különleges ajándékok anyák napjára

01_foreo_mother_s_day_lead_image.jpg

Mindjárt itt van május első vasárnapja, azaz az édesanyák napja! Természetesen minden évben megfogadod, hogy idén valami igazán különleges ajándékkal leped meg anyukádat, hiszen megérdemli. No, persze örülni fog az utolsó pillanatos csokinak és bonbonnak is, hiszen tőled kapja. De most igazán kitehetsz magadért, még időben vagy, hogy egy nem mindennapi meglepetéssel állj elő. Olyannal, amely valóban azt üzeni, tényleg ő a legjobb. A svéd FOREO különleges ajándékötleteit hozta el a legkülönlegesebbeknek.

Ó, jó anyám...

Mikor volt az utoljára az az alkalom, amikor édesanyádról verset írtak? Valószínűleg nagyon-nagyon régen. Pedig ha valami, az anyaság igazán megérdemli a gyönyörű szavakat. Ha nem vagy született poéta, akkor is van remény, hiszen sok művészi hajlammal rendelkező vállalkozó kínál személyes verseket, amelyekhez csupán néhány támpontot kell megadnod. A kész verset csinos, keretezett formában is átadhatod, ami a falra kerülve örök emlék lesz. Édesanyád szíve pedig egyszerűen megolvad majd a róla írt verstől.

Anyu titkos álma

Minden anyukának van egy rejtett, régóta dédelgetett álma, egy rég elfeledett, vagy sosem próbált hobbi, ami még várat magára. Ó, bárcsak megtehetném... és aztán itt megáll a történet. De tudod mit? A titok a kérdezésben és a meghallgatásban rejlik! Így megtudhatod, mi édesanyád tikos álma. Egy balett-tanfolyam, egy varró-kurzus, egy új idegen nyelv elsajátítása, egy magán festőlecke? Az, hogy nem kell búcsút inteni az álmainak, már önmagában is tökéletes ajándék, de ha valóra válik, az már valami igazán értékes dolog. Pro tippünk: minél konkrétabb az ajándék, akár már időpontokkal, annál jobb, így könnyebb belevágni!

Az értékes én-idő

Én-idő, saját-idő, belső idő, akárhogy is hívjuk, fontos lenne minden nap, egész évben gyakorolunk. Az anyukák igazán hajlamosak önmagukat az utolsó helyre sorolni, de ne hagyd, hogy ezt tegye, főképp anyák napján ne. Ajándékozz neki csodálatos öngondoskodási időt, amellyel édesanyád fürdőszobája pillanatok alatt spa és szépségszalonná alakulhat! Meleg szívvel ajánljuk a FOREO best-seller készülékeit, a mikroáramos BEAR készülékektől az all-in-one LUNA 3 arctisztító készülékig, kedvezményes, anyák napi árakon. Az azonnali és egész éven át tartó mosoly garantált, ha ilyen ajándékot kap.

Segíts a ház körül, de máshogy

Az idei anyák napján adj olyan ajándékot, amely valóban sokat számít. Melyik anyuka ne értékelné, ha kifestenék a hálószobáját, lefestenék a teraszajtót, vagy készülne egy helyes kis magas ágyás? Minden anyának hosszú listája van a ház körüli apróságokról, amelyeket el kéne végezni, és amelyek évről évre egyre hosszabbak. Miért ne adhatnád meg a lehetőséget, hogy kipipálhasson néhány dolgot a listájáról. Igazán hálás lesz érte!

Vamos!

Az utazási korlátozások egyre lazábbak, készen álltok az indulásra? Válassz egy hangulatos hazai borvidéket, és töltsetek el egy gyönyörű hétvégét édesanyáddal. Borkóstolás, túrázás, finom falatok... Épp elég, hogy kiszakadjatok a hétköznapokból és megünnepeljétek őt, egymást. A fapados légitársaságok teljes fordulatszámon pörögnek már, anyukádat egy 2 napos hétvégi kiruccanással is meglepheted. Fokozhatod az élményt, ha csak a reptéren tudja meg, hova mentek!

foreo_ufo.jpg

A FOREO különleges, anyák napi kedvezményei a Notino.hu-n, április 25-től:

●     25% kedvezmény a LUNA 3, LUNA 3 Plus, a BEAR és az UFO 2 készülékekre

●     15% kedvezmény az ünnepi csomagokra

 Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6417817503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása