Új arcmaszkkal hódít a FOREO
2022. április 11. írta: Kultúrjunkie

Új arcmaszkkal hódít a FOREO

A svéd beauty-tech cég bemutatja legújabb kollekcióját

foreomaszk.jpg

Élvezzük a legújabb trendet: a szépség és a selfness rituális kapcsolódását, a SPA luxus minden kényelmével, otthonunkban!

Az UFO készülékkel kompatibilis arcmaszkok kollekciójának nagy sikeréből kiindulva a FOREO új, innovatív megoldásokat keresett, amelyet a szépség szolgálatába állíthat. A svéd beauty-tech brand ezért megalkotta a Farm To Face fátyolmaszk kollekciót, a kettős hatású, biológiailag lebomló új arcmaszk családot! Az ultralágy, könnyű fátyolmaszkok 50%-kal jobb nedvszívó képességgel rendelkeznek, mint a pamut. A természetes, tiszta összetevőkre épülő, káros anyagoktól mentes maszkok instant megoldást nyújtanak az aktuális bőrproblémákra, így akár randira, akár fontos rendezvényre készülünk, érdemes bevetni őket - heti 1-2 alkalommal is. 

farm_to_face_sheet_mask-lifestyle-manuka_honey_1.jpg

A FOREO innovatív szépségtechnológiai megoldásának újdonságai:

Farm to Face fátyolmaszk kollekció a FOREO-tól

AZ ELSŐ ARCMASZK DUPLA HATÁSSAL

Az egyedülálló módon kétféle felhasználásra tervezett Farm To Face arcmaszkokkal egy normál fátyolmaszkhoz hasonlóan 20 perces relaxálásban lehet részünk. De fokozhatjuk a hatást az UFO 2 hiper-infúziós arckezelésével, így ha kevés az időnk, az otthoni SPA-élményt egy hatékony 2 perces rutinba sűríthetjük.

LEGKIVÁLÓBB TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK A VILÁG KERTJEIBŐL

Gondosan válogatva, a legjobb minőségű természetes, növényi összetevőkkel. Ezek a természetesen tiszta összetevőkre épülő fátyolmaszkok regeneráló turmixként működnek a bőrünk számára: tele alapvető vitaminokkal és tápanyagokkal az egészséges ragyogásért.

BIOLÓGIAI LEBOMLÓ SZÖVET

 A szövetmaszkok eukaliptuszpépből származó természetes cellulózból készülnek, amelyek így biológiailag teljesen lebomlóak. Az ultralágy maszkok 10-szer ellenállóbbak a baktériumok szaporodásával szemben, mint a pamut. Kialakításuknál fogva kiválóan alkalmazhatóak mindenhez arcformához.

farm_to_face_sheet_mask-lifestyle-manuka_honey_3.jpg

KÖRNYEZETBARÁT INNOVÁCIÓ

Bőrgyógyászatilag tesztelt és nem tartalmaz szulfátokat, sls-t, parabéneket, formaldehidet, ftalátot, kőolajszármazékot, oxybenzont, kőszénkátrányt, hidrokinont, triklozánt és triklokarbánt. A FOREO fátyolmaszkokban 1%-nál kevesebb szintetikus illatanyag van, és nem tartalmaznak az egészségre káros illatanyagokat sem.

A FOREO minden bőrtípushoz és igényhez igazodik, és 5 féle természetes és speciális formulát kínál:

  • Bolgár rózsa: bolgár rózsavízzel és értékes jojobaolajjal finoman hidratál
  • Manuka méz: illatos új-zélandi manuka mézzel és allantoinnal, revitalizáló hatással
  • Kókuszolaj: lágy indonéz kókuszolajjal és kókuszvízzel, amely finoman táplál
  • Acai bogyó: a brazil Acai szuperfood bogyóival és shea vajjal kisimítja a bőrt, öregedés gátló hatással
  • Zöld tea: Japánból származó antioxidáns zöld teával és Ulmus Davidiana gyökérkivonattal, problémás bőrre

family-product_1.jpgRengeteg friss finomság közül választhatunk. Hagyjuk, hogy a szépség- és wellness rituáléja betöltse az otthonunkat! A FOREO Farm to Face fátyolmaszk kollekciója elérhető a Notino.hu oldalon.

A FOREO SELFNESS TIPPJE:

Mindig legyen egy héten 30 perc énidőd!

Szükséged van testileg és lelkileg is az újjászületésre! Adj magadnak időt a pihenésre és a bőröd táplálására. Az alaposan megtisztított arcodra helyezd fel a FOREO fátyolmaszkját. Igazítsd a száj és a szem körüli kivágást a helyére, majd húsz percig hagyd hatni az értékes összetevőket. Ezalatt olvashatsz, beülhetsz egy kád vízbe vagy csak élvezheted kedvenc jókedvre derítő aromaterápiás illatkeveréked. Miután a hatóidő letelt és eltávolítottad a maszkot, nyugodtan masszírozd a bőrödbe a maradék esszenciát, majd kövesd a szokásos bőrápolási rutinod. 

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5217802719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása