Ünnepi filmpremier az Átriumban
2021. december 29. írta: Kultúrjunkie

Ünnepi filmpremier az Átriumban

Január 9-ig jelképes összegért tekinthető meg a Szabadulószoba

szabaduloszoba_lakatos_peter.jpg

Az Átrium színház, történetében először, karácsony alkalmából, rövidfilm-bemutatóval kedveskedik közönségének. December 25-től január 9-ig 1000 ft-os jelképes összegért tekinthető meg Lakatos Péter Szabadulószoba című filmje, amelynek főszerepeiben Hartai Petra és Brasch Bence látható. Az Átrium és Kultúrbrigád produkciójában ezentúl mellékszereplőként feltűnik Mucsi Zoltán, Molnár Piroska és Varga Ádám is.

„Ez csak egy film. Rövid és egyszerű. A karakterei átlagosak. A konfliktusban sincsen semmi különleges, bárkivel előfordulhat. Minden és mindenki ismerős. Hétköznapi. De vajon akkor miért fáj ennyire? Miért szenvedek úgy, mint egy gyerek, akinek elvették a játékát? Vajon mindenkit ennyire kínoz, vagy csak velem van a baj? Nem tudom… Azt tudom, hogy te az enyém vagy, én pedig a tiéd. Tudom, hogy amíg ez így van, nem érhet baj. Remélem jól tudom… Kik vagyunk, ha már ebben sem lehetünk biztosak?” – áll a film ajánlójában.

A történet egy fiatal pár kapcsolatán keresztül fogalmaz az őszinteségről, a titkokról, a féltékenységről, szerelemről, a bevallott és be nem vallott vágyakról. A történet olyan tabuként kezelt kérdéseket vizsgál, melyekkel szinte valamennyien szembesültünk már. Hol kezdődöm én, és hol kezdődik a másik? Hol vannak a határok? Mik egy kapcsolat szabályai?

A filmet az Átrium csapata a 2021-es lockdown alatt készítette.

Forrás: Átrium 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8916798440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása