Ajándéktippek a FOREO-tól, amiknek biztosan sikerük lesz
2021. december 19. írta: Kultúrjunkie

Ajándéktippek a FOREO-tól, amiknek biztosan sikerük lesz

15,2 milliárd dollárt dobunk ki haszontalan ajándékokra karácsonykor

Az amerikai vásárlók várhatóan 1,3 billió dollárt fognak költeni idén a karácsonyi ajándékaikra, a brit vásárlók pedig kb. 113 milliárd dollárt, így kijelenthetjük: a karácsony továbbra is az év legnagyobb vásárlási ünnepe. Ugyanakkor nem minden meglepetés ér célba: az előrejelzések szerint csak az Egyesült Államokban 15,2 milliárd dollárt pazarolnak majd nem kívánt ajándékokra, ami igazán megdöbbentő szám. A világ leggyorsabban növekvő beauty-tech márkája, a FOREO fellebbenti a fátylat, melyek a legkevésbé kívánatos ajándékok, miközben ajándékkalauza segíthet, hogy dobogós helyezést kapjon ajándékunk ezen az ünnepen.

Ahogy közelednek az ünnepek, ránk tör a karácsonyi ajándékozási láz és fel-alá rohangálva addig nem nyugszunk, míg nem szerezzük meg a tökéletes ajándékokat. Legyen az kisebb vagy nagyobb tétel, csak az lebeg a szemünk előtt, hogy örüljön a megajándékozott.  De sajnos ez nem mindig sikerül, az időnyomás miatt könnyen dönthetünk rosszul, aminek a vége nem-kívánt ajándék lesz…

A Reddit megvizsgálta a legszörnyűbb és legízléstelenebb karácsonyi ajándékokat; ilyen a műanyag ételdoboz, a használt bögre és a diétás magazin is, de a káposzta levelekbe gondosan becsomagolt focilabda is dobogós! Pedig az ajándékozás is tanulható és magas szintre fejleszthető. Tudományosan bizonyított, hogy a barátok és jó ismerősök ajándékai a legkreatívabbak, a szülők és a testvérek már kissé ötlettelenebbek ajándékozási fronton, de a nagynénik, nagybácsik és nagyszülők nyernék el a legunalmasabb ajándékozók díját, ha lenne ilyen verseny.

Boris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója

“FOREO-nál nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az ünnepek utáni visszáruk száma cégünknél soha nem emelkedett 1% fölé. Ha az ajándékozás egyfajta művészet és a személyre szabottság kiemelkedően fontos, akkor a FOREO ebben élen jár, hiszen egy sor személyre szabott bőrápolási tech-készülékkel büszkélkedhet. Nem mellesleg, a pazarlást is redukáljuk, hiszen a FOREO termékeit sok-sok évre tervezzük, így csökkentjük a környezetet terhelését.”

Míg a Reddit felhasználók a legrosszabb ajándékok sorát tárták fel, volt egy termék, amit hiába keresünk a listán, és ez a beauty-tech kategória. Egyre többen vásárolnak FOREO termékeket ajándékba, egyszerűen azért, mert igazán tökéletes és értékes ajándék lehet, különösen azok számára, akik nehéz esetek ajándékozási szempontból, mert szinte mindenük megvan.

Íme, a FOREO ajándékötletei barátoknak és családtagoknak, amely felejthetetlen örömet szerez a fa alatt! Nyugodtan dobd el a blokkot, ha FOREO-t adsz idén karácsonykor!

Otthoni spa neked és anyunak UFO mini 2 & UFO 2 & 2x7 UFO maszk

 299 EUR - 107 000 Ft (kedvezmény 65 000 Ft értékben)

Ez a szinte “földöntúli készlet” valódi spa élményt hozhat el neked és anyukádnak, amellyel a saját fürdőszobátokban pihenhetitek ki magatokat és ápolhatjátok professzionális szinten a bőrötök, hogy csodásan ragyogjatok az ünnepek után. Az UFO mini 2, kis cuki, de annál erősebb eszköz, amiben a legmodernebb technológia egész sora van elrejtve. Az UFO mini 2 gyorsan felmelegszik, így az aktív maszkok csodás összetevői mélyen képesek bejutni a bőrbe, hogy ott fejtsék ki hatásukat. A teljes spektrumú LED-fénnyel csökkenthetők az apróbb ráncok és az öregedés jelei. A FOREO már jól ismert T-Sonic masszázsa ellazítja az arc és a nyak feszes izmait, miközben fokozza a bőr ragyogását: az eredmény puhább és simább bőrkép. Az UFO 2 továbbfejlesztett, krioterápiás technológiája összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást. A csomag tartalma egy-egy csomag bőrápoló klasszikus, a „Make My Day” és „Call It A Night” maszk szett is.

Bőrfiatalítás és arcmegújító program BEAR & SERUM SÉRUM SERUM

320 EUR -  115 000 Ft (kedvezmény 14 000 Ft értékben)

A FOREO “kortalan készlete” a márka két legkiválóbb fegyverét ötvözi, amelyek szó szerint megállítják az időt az arcodon. A BEAR a világ első FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramú készüléke Anti-Shock rendszerrel, amely az arcbőr ellenállása szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így a jelenleg kapható legbiztonságosabb mikroáramú-eszköz. A BEAR a mikroáramos technológiát használja a feszesebb, ragyogóbb bőrért, amely perceken belül feltölti az arcot, hasonlóan egy facelift kezeléshez. A FOREO védjegyévé vált T-Sonic pulzálással a valaha volt legenergizálóbb arcápolást kapja a bőröd nap, mint nap. A legoptimálisabb hatás érdekében a BEAR készüléket alkalmazd a SERUM SERUM SERUM arcápolóval együtt, amely egyesíti a szkvalén és a hidratáló hialuronsav antioxidáns erejét, így rendszeres használatával bőröd még simább és ragyogóbb lesz!

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr816787004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása