Ajándékok, amik garantáltan örömet szereznek karácsonyra
2021. december 03. írta: Kultúrjunkie

Ajándékok, amik garantáltan örömet szereznek karácsonyra

Karácsonyi ajándékkalauz

191223-christmas-gifts-stock-cs-1245p.jpg

c5f1b588b27a92d65275299a025b1882.pngPÁRODNAK

Marvelosa - Egyedi design táska by Agnes Toth Studio

Miért: Elegáns és egyedi, pont, mint Ő

Részletek: Ez az egyedi, magyar designer táska tökéletes kiegészítője lehet akár egy délutáni kávézásnak, akár egy esti partinak. A kézzel varrott, aranyszínű láncon függő táskát keresztszemes hímzés díszíti; a nyomat eredetijét az alkotó művész, Tóth Ágnes dédnagymamája hímezte. A ‘Marvelosa’ kollekció részeként a minta a magyar kulturális örökségünk újra alkotásának szellemében született, tökéletes részletekkel és minőségi anyagokkal. A megajándékozott tehát nem csupán egy elegáns táskát kap, de büszke viselője is lehet gazdag örökségünknek.

Elérhetőség: Agnestothstudio.hu

Ár: 30 000 Ft

 

6e7075e200af93127afe47a14ea9b9ac.pngANYÁNAK

FOREO LUNA MINI 2 + UFO MINI 2 ajándékcsomag

Miért: Ez a készlet tökéletes ötvözete a FOREO márka kínálatának

Részletek: 4 ikonikus terméket találsz benne, mini méretekben, mégis nagy erővel! A világ legnépszerűbb arctisztító készüléke, a LUNA mini 2 eltávolítja a bőr szennyeződéseinek akár 99,5%-át! A szettben érkezik a FOREO Micro-Foam Cleanser tisztító habzó krémje is, amellyel teljes lesz az arctisztítás. A karácsonyi csomag tartalmaz még egy 2 perces, komplex arckezelő eszközt, az UFO mini 2 -t, amely széles spektrumú fényterápiával, hőterápiával és T-Sonic pulzálással nyújt otthoni spa-élményt! A hozzá illő Farm to Face Acai Berry arcmaszk az UFO-val kombinálva mindössze 90 másodperc alatt kisimítja a ráncokat és a mélyebb vonalakat.

Elérhetőség: Douglas.hu

Ár: 74 990 Ft

 

foreo_issa_3_szonikus_fogkefe.pngAPÁNAK

FOREO ISSA 3 - szónikus fogkefe

Miért: Imádni fogja, hogy félévente egyszer kell csak tölteni!

Részletek: A FOREO ISSA 3 a világ első 4-az-1-ben szónikus fogkeféje: az ultra higiénikus szilikonos fogkefe teljes körű szájápolást biztosít a fogaknak, a nyelvnek, a szájüregnek és az ínynek - megdöbbentő, percenkénti 11 000 pulzálással! Az orvosi szilikon borítású fogkefe a nejlon sörtéjű, hagyományos fogkeféknél 10 000-szer higiénikusabb! Melyik kütyü-kedvelő férfi ne örülne neki?! Pláne ha megtudja, hogy elég félévente tölteni, szóval viszlát zavaró kábelek, hello hosszúúúú akkumulátor idő!

Elérhetőség: Foreo.com

Ár: 54 990 Ft

 

cellect_gogreen_kornyezetbarat_100_-ban_lebomlo_mobiltok.pngHUGINAK

Cellect GoGreen környezetbarát, 100%-ban lebomló mobiltok

Miért: Környezetbarát védelem a Föld barátainak

Részletek: Szerettünk féltett mobiltelefonját ezen túl nemcsak designos, de környezetbarát mobiltokkal is megóvhatja. Ha fontos számára a Föld védelme és a műanyagszennyezés csökkentése, biztosan örülni fog a Cellect GoGreen természetes, 100%-ig növényi alapú alapanyagból (biopolimer és lenforgács) készült mobiltokjának. A 6-24 hónap alatt lebomló tok teljesen műanyagmentes, újrahasznosított csomagolással kerül forgalomba. Csakúgy, mint kevésbé zöld társai, ez a tok is csúszásmentes, rugalmas, könnyű és vékony! A limitált szériás, füsti fecskét ábrázoló mobiltok megvásárlásával ráadásul 500 forinttal támogatod a Magyar Madártani Egyesület élőhely védelmi programját.

Elérhetőség:Telenor.hu

Fogyasztói ár: 4 990 Ft

 

xplora_x5_play_okosora_gyerekeknek.pngGYEREKNEK

Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

Miért: Csúcstechnológia gyerekkézre

Részletek: A modern kor gyermekei számára egyáltalán nem könnyű ajándékot találni: legyen “cool”, legyen hasznos és lehetőleg 15 percnél tovább érdekelje. Az Xplora gyerek okosórája tökéletes választás lehet ajándékként, hiszen miközben gyerekünk nagyobb szabadságot kaphat és önállóvá válhat, közben az egész család megtapasztalhatja a megnövekedett biztonságérzettel járó nyugalmat. Az okosóra persze nemcsak hívásra, videók vagy SMS küldésre használható. A szülők gyermeküket mindig biztonságban tudhatják az ingyenes, okostelefonos alkalmazás segítségével, melyen keresztül valós időben láthatják, merre jár gyermekük. Miért fogják még inkább imádni a gyerekek? Mert az óra a szabadban töltött aktivitásokat is díjazza; az alkalmazás érmékre váltja a megtett lépéseket, amelyeket később a kis tulajdonosa beválthat ajándékokra, szolgáltatásokra, jelvényekre, de adományozhatja jótékonysági szervezeteknek is.

Elérhetőség: Xplora.hu

Ár: 61 900 Ft

 

beobee_meheszet-_mezvalogatas.jpgMUNKATÁRSNAK

BeoBee Méhészet- Ajándék mézválogatás

Miért: Egészséges, immunerősítő és finom

Részletek: Nem ismerjük olyan jól kollégáinkat, mint a saját családtagjainkat, de nekik is örömet szeretnénk okozni? Ki ne örülne, ha aranyló nedűt kap ajándékba, főleg, ha ellenőrzött forrásból származik, így garantált a jó minőség. Díszcsomagolásban még elegánsabb a mézes ajándékunk, ilyet is találhatunk a BeoBee Méhészet webshopjában. A mézválogatásban pedig az is ideális, hogy egyszerre több fajta mézet is megismerhet az ajándékozottunk!

Elérhetőség: Beobee.hu

Ár: 4 400Ft (3x250g)

Borítókép: nbcnews.com
Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9116772182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása